• 31-05-2013, 12:24:27

Güzel bir tasarım vardı onu değerlendireyim dedim. Çok basit bir arayüze sahip sitemde , belirlediğiniz 2 şehir (köyler de dahil) arasındaki uzaklığı , tahmini varış süresini bunun yanında yol tarifini de veren bir sistem var. Konum kısmına başlangıç noktasını , yer kısmına gidilecek yeri yazmanız yeterli. Hesapla'ya bastığınızda varış süresi , kaç km , yol tarifi altta açılan pencere sayesinde görüntelenebiliyor. Ayrıca "Nasıl" 'a tıkladığınızda yürüyerek ya da araba seçeneğinden birini seçerek tahmini varış süresini ve yol tarifini görebilrsiniz.

Ayrıca isterseniz sitenin sağ üstünde bulunan "Yazdır"a tıklayarak çıktı alma şansınız da var.

Sitemin adresi --> www.yol-tarifi.net
  • 31-05-2013, 13:51:12
    başarılı olmuş gayet iyi tebrikler
  • 31-05-2013, 13:57:43
    Bulunduğumuz konumu yazıyorum ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor ayrıca o kutuya benzer konumların listesinide açılır liste şeklinde ekleseniz daha kolay bulabiliriz ve haritadan seçme özelliğide olmalı bence.
  • 31-05-2013, 21:12:56
    karan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    başarılı olmuş gayet iyi tebrikler
    Teşekkürler.

Dereck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bulunduğumuz konumu yazıyorum ancak hiçbir şekilde kabul etmiyor ayrıca o kutuya benzer konumların listesinide açılır liste şeklinde ekleseniz daha kolay bulabiliriz ve haritadan seçme özelliğide olmalı bence.
    Hocam konumunuzu merak ettim açıkçası Aslında köy, kasaba, ilçe , il , ülke adları yazdığınızda buluyor. Aynı aslı birden çok yer olabilir mesela erenköy diyelim konum kısmına Erenköy,İstanbul yazabilirsiniz doğru konum kolayca bulunabilir. Diğer dediklerinizi de not alıyorum. Değerli görüş ve önerileriniz için 2 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
  • 31-05-2013, 21:24:20
    egktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler.

Hocam konumunuzu merak ettim açıkçası Aslında köy, kasaba, ilçe , il , ülke adları yazdığınızda buluyor. Aynı aslı birden çok yer olabilir mesela erenköy diyelim konum kısmına Erenköy,İstanbul yazabilirsiniz doğru konum kolayca bulunabilir. Diğer dediklerinizi de not alıyorum. Değerli görüş ve önerileriniz için 2 arkadaşa da teşekkür ediyorum.
    Kıbrıs,girne,kktc vb. bir sürü denedim sitenize benzer başka bir site daha görmüştüm önceden şu an hatırlayamıyorum. Ondada harita üzerinde işaretleme ve kutuya yazdığında kolayca bulunuyordu. O yüzden bunlar olmazsa olmaz bence hatta direk olarak otomatik konum belirleyebilirse daha iyi olur ip üzerinden bunu yapanlarda mevcut. Başarılar dilerim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:24:20 -->-> Daha önceki mesaj 21:22:27 --

Kullanmış olduğunuz script yabancı bir scriptten editleme mi ? İngilizce olarak yazdığımda anında buldu..
  • 31-05-2013, 21:43:43
    Guzel site olmus emeginize saglik ta, tasarim vardi degerlendireyim derken? zaten codecanyonda satilan bir sistem bu: http://codecanyon.net/item/routeplanner-api/2941137

Gecen aylarda da ucretsiz verilen urunlerden biriydi.
  • 31-05-2013, 21:46:47
    codeconyan galiba script vardı.