Şikayet var da şikayet bildirimi yaptım dilerseniz daha detaylı görebilirsiniz
Kontörlü olan hattımı Süper fikir tarifesine geçirmek ve 1 gb da ınternet paketi almak için başvurdum, ve işlemleri başlattığım yerde '' biz hattı faturalıya geçirelim siz sonra internet tanımlarsınız dediler'' bende hay hay deyip evraklarla işlemi tamamladım, fakat o sabah internet üzerinden kontrol ettim güncel faturam 15. 90 görünüyordu 1 gün sonra kontrol ettiğimde 76 tl görünüyordu.
Ben internete evde adsl üzerinden çıkıyorum. Telefon ile girdiğim de de bu wireless ile giriyorum. Fakat dışarı çıktığım da telefonumda ınternet olduğunu farkettim demek ki int paketi tanımladılar dedim ama fazla bir kullanım yapmadım 1 günde 60 tl lik.
Yukarda ki konuya istinaden sonuş olarak şuan ki bildirilen ücretin iptal edilip 1gb internet paketi ücreti olarak sabitlenmesini istedim ama yapamıyacaklarını söylediler resmen fırsatçılar 60 lira bana koymaz sorun değil ama kendi çapımda tepki olarak 2 faturalı 1 kontorlü hattımı taşıyacağım..
Avea da olup 3G paketi almadan internete girsen bir ayda demek ki 1000 lira 3g faturası kesecekler..
Yuhh Beee Avea 3G 1 GÜNDE 60 TL FATURA ÇIKARMIŞ
6
●415
- 30-05-2013, 14:32:41Cepden Direk Girişte İnternete 1 dkda 3-5 Lira Para Alıyorlar,Yanlışlıkla 3-5 dk girip 20 TL Gittigini bilirim.
- 30-05-2013, 14:36:26Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Vodafone'da aynı. Günlük cepnet paketi 00:00 da süresi bittiyor. 00:45 te durumu farkedip interneti kapatmama rağmen 9 lira civarında bir liram gitmişti. Birde üstüne mesaj attılar gün sonuna kadar interneti ücretsiz kullanabilirsiniz diye dahada sinirlenmiştim
- 30-05-2013, 14:51:55duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hız olarak TÜRKCELL in yanına yanaşamıyorlar ne avea ne vodafone - 30-05-2013, 14:54:11Aynen öyle ama fiyatlar çok fahiş. Sonuçta telefonumda torrent kullanmıyorum, 3 MBPS de yetiyor bana bu nedenle AVEA yı tercih ediyorum.monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle