• 30-05-2013, 08:24:09
    kafirun. com

kumandan. net

pancer. net

selendi. net

tumce. net (Cümle)

taylant. com

makrela. com

+ 5 Karakter 99bin999dan son kalan 3 kombinasyon.Taratılıp tüm harfler denetilip alınmıştır.

54953. com Birçok ülkede temsil ettiği bir telefon veya bölge numarası

48715. com Genel değil ama ileride iş yapar.

46292. com Bi bölgenin kodu.

+Jenerik olmayan

islamkiyafeti.com Proje düşünüyorum.
  • 30-05-2013, 09:09:34
    Bu Domainler içinde ben jenerik göremedim.
    jenerik domain kavramımı değişti yoksa benim kafammı güzel onuda çözemedim =)
  • 30-05-2013, 11:21:30
    Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu Domainler içinde ben jenerik göremedim.
    jenerik domain kavramımı değişti yoksa benim kafammı güzel onuda çözemedim =)
    Jenerik nedir ?
  • 30-05-2013, 11:25:58
    taylant kelimesi yanlış olmuş sonu d olacaktı
  • 30-05-2013, 11:45:01
    UMUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    taylant kelimesi yanlış olmuş sonu d olacaktı
    Agız okunusu bu şekilde bir proje yapılsa türkler adına iş görür zaten.
  • 30-05-2013, 13:50:53
    kantar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Agız okunusu bu şekilde bir proje yapılsa türkler adına iş görür zaten.
    Jenerik nedir ne degildir bellide.. sizin "agiz okunusu budur " diyerek jenerik tanimina kendinize gore yorum getirmenin jenerik olasiligi olmadigi kesin olarak soylenebilir.

Ayrica bu aldiginiz domainlerin "kafirun" misal, neresi JENERIK?

Gercek su ki bilmediginiz sektore kulaktan dolma bilgiler ile yatirim yaparsaniz sekil A da oldugu gibi buyuk israf yapmis olursunuz. Benim size tavsiyem davulun sesi uzaktan hosgelir lakin isin asli boyle degildir. Bu nedenle biraz satislara bakin inceleyin gerekirse ben haric bu konuda uzman olan insanlara danisarak domainler kaydedin bu sekilde kendinize gore giderseniz cok paraniz israf olacaga benziyor.
  • 30-05-2013, 15:14:43
    Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Jenerik nedir ne degildir bellide.. sizin "agiz okunusu budur " diyerek jenerik tanimina kendinize gore yorum getirmenin jenerik olasiligi olmadigi kesin olarak soylenebilir.

Ayrica bu aldiginiz domainlerin "kafirun" misal, neresi JENERIK?

Gercek su ki bilmediginiz sektore kulaktan dolma bilgiler ile yatirim yaparsaniz sekil A da oldugu gibi buyuk israf yapmis olursunuz. Benim size tavsiyem davulun sesi uzaktan hosgelir lakin isin asli boyle degildir. Bu nedenle biraz satislara bakin inceleyin gerekirse ben haric bu konuda uzman olan insanlara danisarak domainler kaydedin bu sekilde kendinize gore giderseniz cok paraniz israf olacaga benziyor.
    Teşekkür ederim cevabınız için diğer alimlarimda dikkatli olurum.