• 22-08-2010, 01:48:15
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar forumda daha önce satanlar vardı şimdi ihtiyacım var sakllarımı gürleştirmek için (hiç çıkmıyor değil sadece belli olmuyor kalınlaşması ve çoğalması gerekli 18 yaşına geldik sakal lazım) etkili ve ucuz bir ürün arıyorum önerileriniz varsa yada satıyorsanız.

isim:
    fiyat:
    türü: (bitkisel bilmemne aromalı vsvs)

şeklinde mesaj atın lütfen.
    şimdiden teşekkürler
    iyi forumlar.
  • 22-08-2010, 01:49:16
    Üyeliği durduruldu
    Konuya yazsalar biz de alırız belki.
  • 22-08-2010, 01:55:06
    Üyeliği durduruldu
    Kusura bakmayında ne zorunuz var saçla sakalla, yaşınız ilerledikçe ergen dönemini geçirdikçe vücudunuzdaki kıl artacak zaten, ve sonra asker'de pişman olacaksın, hergün kesmekten suratındaki deri incelecek.

Sen kimsin sana neki diyebilirsin ama bir abin olarak söylüyorum, belki alacağın ilaç vs bitkisel olarak bir zararı olmayabilir ama yan etkisinin bilincindemisin.

Boş verin böyle şeyleri.
  • 22-08-2010, 01:59:51
    AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kusura bakmayında ne zorunuz var saçla sakalla, yaşınız ilerledikçe ergen dönemini geçirdikçe vücudunuzdaki kıl artacak zaten, ve sonra asker'de pişman olacaksın, hergün kesmekten suratındaki deri incelecek.

Sen kimsin sana neki diyebilirsin ama bir abin olarak söylüyorum, belki alacağın ilaç vs bitkisel olarak bir zararı olmayabilir ama yan etkisinin bilincindemisin.

Boş verin böyle şeyleri.
    İnsanların psikolojisini bilemezsin. Bir arkadaşım ne zamandır başımın etini yiyor sakal ektirmeye gidelim diye kafaya koymuş.

Ürün satan varsa etkili bir ürünse bana da özel mesaj atabilir. Arkadaşım için alacağım.
  • 22-08-2010, 02:00:45
    AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Boş verin böyle şeyleri.
    ++ Katılmamak elde değil.
  • 22-08-2010, 02:01:51
    Üyeliği durduruldu
    tekil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnsanların psikolojisini bilemezsin. Bir arkadaşım ne zamandır başımın etini yiyor sakal ektirmeye gidelim diye kafaya koymuş.

Ürün satan varsa etkili bir ürünse bana da özel mesaj atabilir. Arkadaşım için alacağım.
    Piskoterapi vucut sağlığına birebirdir. İnsan vucudu bu kadar ucuz değil.
  • 22-08-2010, 02:04:20
    Üyeliği durduruldu
    Gün aşırı traş olursanız zaman içinde gürleşicektir bi kaç sene daha beklemenizi öneririm tahminimce istediğiniz hale gelir 20 li yaşlarda ilaç ve diğer tedavilere başlamak uzmanlar tarafından çoğu bu tarz estetik arayışlarda uygun görülüyor.
  • 22-08-2010, 02:04:39
    Sakın ha alayım deme.

17 Yaşındayım hiç el sürmeme rağmen 15 yaşında çıkmaya başladı. Şimdi haftada 3 kez makineyle alma durumundayım.

seni zorlar
  • 22-08-2010, 02:04:48
    hocam al sakallarım senin olsun ben sıkıldım bayada gürdür haberin olsun
    2 günde bir traş olmazsan fırça gibi olur iyi bak ona he
    para falanda istemez hediyem olsun bende berber derdinden kurtulurum

şaka bir yana yaşın ilerledikçe çıksın bırak pişman olmazsın emin ol
    benim gibi 23 yaşında bile sakalın fırça gibi olunca o zaman anlarsın ne demek istediğimi