• 24-05-2013, 12:40:50
    Merhaba arkadaşlar son zamanlarda yaygın olan eklenti panel virüslerini duyuyoruz bunu kısaca kapatmak isteyenler google chorme kullanan kişiler için özetlemek istiyorum.

Google choreme ; Tarayıcınızın köşede bulunan resim deki gibi Arkaplandaki sayfaları goruntule dıyoruz RESİM : http://prntscr.com/16eksk

Orada cıkan tanımadıgınız bilmediğiniz uygulamaları kapatınız.

http://prntscr.com/16el08 Gorsel 2

Bunu yaptıkdan sonra tarayıcınızda calısmayacakdır eklentı yada virus neyse artık.

Fakat bu gecıcı bır yoldur format atmanızı onerırım bunu her choreme acdıgınızda yaparsanız sızın alehınıze ıyı olur.

Bir diğer yol ise ayarlar sayfasından eklentiler eklentileri kaldırma ama malesef adamlar eklentileri kitlediği için tıkladıgınızda baska yer yada hıc bı yer acılmayacakdır dedıgım yol ıle o gun temız bır tarayıcı kullanabılırsınız.

Cok konu acılıyor dıye boyle bır makale yazmak ıstedım kısa ve oz alıntı yapmak ısteyen kaynak r10 Engin ılıcalı Gösterirse sevinirim.

Saygılar hayırlı forumlar.
  • 24-05-2013, 13:12:15
    saol kardaş senin sayanda amcamın, dedemin ve halamın kocasının hesaplarını tek hamlede gontrol altına almış bulunmakdayım.

Ne Mutlu Türküm Diyene!
  • 24-05-2013, 13:14:21
    çok sağol müthiş paylaşım (anlamadı)
  • 24-05-2013, 13:19:52
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürü Sana Bir Borç Bilirim Pc Yi kargoya Verdim Ayarları Yap bana Yolla En kısa Zamanda.
  • 24-05-2013, 13:33:50
    Edit-

Beyler anlamayanlara yazdık alay konusu yapmayın
  • 24-05-2013, 17:09:19
    Yeni eklentiler artık .exe şeklinde çalışmakta ve format ile temizlenmekte
  • 26-05-2013, 00:43:47
    Antocio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yeni eklentiler artık .exe şeklinde çalışmakta ve format ile temizlenmekte
    Farketmıyor eklentı yıne choreme kurulu oluyor ben sadece choreme acdıgında kapatırsan calısmamasını anlattım format atılması sart zaten bu sadece o gun choremu temiz tutar.
  • 26-05-2013, 14:46:24
    Arkadaşlar formata gerek yok daha yeni

Kaspersky Pure 3.0 indirdim.

virüsü buldu bu arada virüs hp yazıcısı programının içinden çıktı flash player.exe diye..

ve bilgisayarınızdaki tüm flash playerleri silin orjinali dahi olsa. (orjinaliyle karıştırmamak için dosyalara bulaşiyor virüs.)

Bütün chrome dosyalarını sildikden sonra tekrar kurun sorun tamamen düzelecektir.

NOT: Kesinlikle Kaspersky Pure 3.0 indirin virüsü buldu sildi.
  • 05-06-2013, 20:45:07
    Üyeliği durduruldu
    Bilgisayarında böyle virüsü olan varsa iletişime geçebilir benimle her türlü formatsız temizlerim bilgisayarınızı