• 23-05-2013, 14:08:35
    Üyeliği durduruldu
    Demin rast geldim verildiyse affola ..

Angaranın bağlarını bu kadar çok seven bir yabancıyı görmek beni mutlu etti

Asla ve asla takım tutmuyorum taraftar değilim futbolu sevmiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=4wDmxu5gj7Q

LÜTFEN takım ile alakalı yada kişi ile alakalı polemik yaratacak şeyler yazılmasın hoşuma gittiği için paylaştım iyi izlemeler
  • 23-05-2013, 14:10:58
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    Dalga Geçmek değil sadece gözlemlerimi söylüyorum videonun başında arkadan çekimde sanki bir otizm hastası oynuyormuş gibi geldi
  • 23-05-2013, 14:12:04
    yatcaz kalkcaz ı da koysaydınız dün izlerken gözlerimden yaş geldi
  • 23-05-2013, 14:15:22
    Üyeliği durduruldu
    q0x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dalga Geçmek değil sadece gözlemlerimi söylüyorum videonun başında arkadan çekimde sanki bir otizm hastası oynuyormuş gibi geldi
    Vallaha ankara oyun havasını ciddi anlamda oynayan kişiler kalmadı herkesin bi tarafları oynuyor ağır oynayan pek yok ama bu adam yabancı bir adam.

Nasıl oynanır bilmiyor o yüzden dedim ki polemik yaratan şeyler yazmayın SİZ kalkıp adamın bildiği bir break dans yada ne bileyim onun geleneklerine ait dansı oynarken oda size deseki başda bu adam otizm hastası gibi oynuyor sanki ? Dese hoşunuza gidermi
    Empati kurun her olayda emin olun hayatınız düzene girecektir ..

snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yatcaz kalkcaz ı da koysaydınız dün izlerken gözlerimden yaş geldi
    Onunda davullu zurnalısını gördüm bende çok güldüm hocam
  • 23-05-2013, 14:23:39
    güzel şeyler de oluyor arada
  • 23-05-2013, 14:29:07
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vallaha ankara oyun havasını ciddi anlamda oynayan kişiler kalmadı herkesin bi tarafları oynuyor ağır oynayan pek yok ama bu adam yabancı bir adam.

Nasıl oynanır bilmiyor o yüzden dedim ki polemik yaratan şeyler yazmayın SİZ kalkıp adamın bildiği bir break dans yada ne bileyim onun geleneklerine ait dansı oynarken oda size deseki başda bu adam otizm hastası gibi oynuyor sanki ? Dese hoşunuza gidermi
    Empati kurun her olayda emin olun hayatınız düzene girecektir ..

Onunda davullu zurnalısını gördüm bende çok güldüm hocam
    hocam ben sık sık kendimle dalga geçen birisi olduğum için eğer ki onların kültüründe bir dans yapsam ve videoyu izlesem otizm hastası gibi oynuyorsam muhahah bana bak *** aynı otizm hastası gibi oynamışım derim ki binlerce kez binlerce konuda kendimle dalga geçmişliğim vardır. o konuda rahatım genişim. ve empati kurmayı da her zaman yaparım. Hayatımda allaha çok şükür düzende verinde
  • 23-05-2013, 14:32:10
    Üyeliği durduruldu
    q0x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam ben sık sık kendimle dalga geçen birisi olduğum için eğer ki onların kültüründe bir dans yapsam ve videoyu izlesem otizm hastası gibi oynuyorsam muhahah bana bak *** aynı otizm hastası gibi oynamışım derim ki binlerce kez binlerce konuda kendimle dalga geçmişliğim vardır. o konuda rahatım genişim. ve empati kurmayı da her zaman yaparım. Hayatımda allaha çok şükür düzende verinde
    Kendinizle dalga geçebiliyorsunuz diye hiç tanımadığınız insanla heleki hastalıkla otizm hastalığıyla dalga geçmenize izin veremem kusura bakmayın.

Kendinizle dilediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz.
  • 23-05-2013, 14:35:53
    Bu adamın hayranıyım ya
  • 23-05-2013, 15:47:32
    q0x
    Üyeliği durduruldu
    GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendinizle dalga geçebiliyorsunuz diye hiç tanımadığınız insanla heleki hastalıkla otizm hastalığıyla dalga geçmenize izin veremem kusura bakmayın.

Kendinizle dilediğiniz gibi dalga geçebilirsiniz.
    otizm hastalarıyla dalga geçmedim, önceden izlediğim otizm hastalarının dans görüntüleri var. Oynayış tarzı onlarınkine BENZİYOR. Kısacası Hareket benzerliği. ne meireless ile ne de otizm hastalarıyla dalga geçmedim. Tartışmadan önce karşı taraf ne demiş onu iyi bir algılayın sonra söylersiniz söyleyeceklerinizi.

İyi Forumlar