• 19-05-2013, 15:13:10
    Merhabalar,
    Makalelerimiz,
    İnternetten %100 özgün olup seo uyumludur ve hiç bir kaynak yardımı olmadan yazılmıştır. Kendi sitem için hazırlıyordum ancak başka bir projeye başlayacağım için şuanda satıyorum.

UYARI*Makaleler Profesyonel kişilerden ziyade amatör kişiler, yeni başlayan kişiler için yazılmıştır.

Makaleler,
    İnternetten para kazanma. 550 KELİME
    İnternetten nasıl para kazanılacağını, dikkat edilmesi gerekenler, öneriler ve internetten para kazanma yöntemleri (linkleme yapabilirsiniz) bahsediyor..

Link kısaltarak internetten para kazanma 450 KELİME
    Link kısaltarak para kazanmayı, dikket edilmesi gerekenler ve müthiş öneriler içeren bir makale. Makale sonuna birçok link kısaltma sitesinin ref li kayıt olma linkini koyarak eğer siteniz çok hitliyse ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Upload yaparak para kazanma 450 KELİME
    Upload yaparak nasıl para kazanılacağını, dikkat edilmesi gerekenler ve önerilerde bulunduğum bir makale yine referanslı kayıt olma linklerini vererek gelir elde edebilirsiniz.

Youtube'a video yükleyerek para kazanma 460 KELİME
    Youtube konusunda çok profesyonel olmasamda, detaylara girmeden yüzeysel olarak Youtube ile nasıl para kazanılacağını anlattığım bir makale.

TOPLAM FİYAT : 17 TL
    1950 KELİME

Ödeme yöntemleri : MİSLİ
  • 19-05-2013, 15:24:14
    makale siparişlerine değil hazır makale satışları bölümüne konuyu açmanız gerekirdi hocam
  • 19-05-2013, 15:25:55
    Evet hocam makale siparişleri bölümüne bakıyordum kafam burda kalmış buraya açtım yanlışıkla Report ediyorum uyarınız için teşekkürler
  • 19-05-2013, 15:29:37
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kankutweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    makale siparişlerine değil hazır makale satışları bölümüne konuyu açmanız gerekirdi hocam
    ben satmak için teklif bile verdim.
  • 19-05-2013, 15:30:30
    camfroger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben satmak için teklif bile verdim.
    koptum yaa bu makaleyle uğraşanların kafalar allak bullak desene
  • 19-05-2013, 15:32:06
    burda satmanız daha dikkat çekici oldu )
  • 19-05-2013, 21:40:31
    Makalelerin hepsi satılmıştır ödeme bekleniyor.