Artık Yurtdışından gelen cihazların kapanması tarih oluyor . Arkadaslar yapmış oldugum derin araştırmalar ile artık yurt dışı cihazlarınız kapanmıycak ve adınıza kayıt ettırebıleceksınız . Sağdan soldan pasaport kaydı yaptırmak ıcın alınan paraları sakın ödemeyin . Ben sadece 4 firmaya para yoladım hiç biri adam gibi işini yapmadı parayı aldı kaçtılar . Sırada bomba gibi haberim var .
Bize vereceğim bilgi sayesinden telefonunuz 1 gün içinde açılmış olucak ve artık dolandırılmakdan kurtulacaksınız .
Ben sizlere bilgimi satıyorum , sizlerden herhangi bir şey yapıcam diye vaatde bulunmuyorum ve insanların parsını almıyorum .
Burdan gelıcek taleplere göre vereceğim bilgiye harfiyle uyan arakdasların telefonları artık açılacaktır .Bu bilgiyi tarafınıza mail yolu ile gonderıcem . Bu bilginin degeri sadece 5 TL dir . Saygılarımla
iphonekayit@gmail.com mail adresine mail atınız yada
Not : Bu işlem için sadece gerekli olan şey Edevlet şifrenizdir.
1 Gün içinde Yurt Dışı Cihazları Açılır ( 5TL ve Kalıcı )
69
●4.653
- 17-05-2013, 16:13:22
- 17-05-2013, 16:25:46ben açmıyorum nasıl açılacağını gösteriyorum yol gösteriyorum yani . devlet açıyor
- 17-05-2013, 16:27:03Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.adam zaten söylemiş ben sadece nasıl yapılacağını gösteriyorum bilgimi satıyorum diye.Mapavrili53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım bankaya yine 100 civarı ücreti yatırıp bu işlemi yapılabilir duruma getiriyorsunuz dimi ?
iphone kullansam kesin yurtdışı olurdu o yüzden kesin alırdım
- 17-05-2013, 16:28:58ağzına saglık . Bu sadece iphone için gecerli degil .Yurt dısından gelen tum cıhazlar ıcın gecerlıiExChange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2013, 16:33:14Eğer başka yere ücret ödemiyorsak ve açılıyosa 10 yine gönderelim.serkanizmir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Konuyla ilgili biraz daha detaylı mesaj atarmısınız. - 17-05-2013, 16:38:33Şunu belirtmek istiyorum elinizde pasaportunuz olduğunda . Ypamanız gereken işlemin aynısını yapıyorsunuz . Sadece pasaport olmadan yapmanın yontemını gosterıcem size . Yanı devlete 115 TL vergi ödemesi yapıcaksınız baska bır masrafınız yok . ben 5 TL sembolık masraf alıyorum cunku bılgı cok degerli . bılgı para ile olculemez .
Saygılarımla