• 17-05-2013, 16:13:22
    Artık Yurtdışından gelen cihazların kapanması tarih oluyor . Arkadaslar yapmış oldugum derin araştırmalar ile artık yurt dışı cihazlarınız kapanmıycak ve adınıza kayıt ettırebıleceksınız . Sağdan soldan pasaport kaydı yaptırmak ıcın alınan paraları sakın ödemeyin . Ben sadece 4 firmaya para yoladım hiç biri adam gibi işini yapmadı parayı aldı kaçtılar . Sırada bomba gibi haberim var .

Bize vereceğim bilgi sayesinden telefonunuz 1 gün içinde açılmış olucak ve artık dolandırılmakdan kurtulacaksınız .
    Ben sizlere bilgimi satıyorum , sizlerden herhangi bir şey yapıcam diye vaatde bulunmuyorum ve insanların parsını almıyorum .

Burdan gelıcek taleplere göre vereceğim bilgiye harfiyle uyan arakdasların telefonları artık açılacaktır .Bu bilgiyi tarafınıza mail yolu ile gonderıcem . Bu bilginin degeri sadece 5 TL dir . Saygılarımla

iphonekayit@gmail.com mail adresine mail atınız yada

Not : Bu işlem için sadece gerekli olan şey Edevlet şifrenizdir.
  • 17-05-2013, 16:24:51
    neye dayanarak açıyorsunda kalıcı oluyor ?
  • 17-05-2013, 16:25:46
    ben açmıyorum nasıl açılacağını gösteriyorum yol gösteriyorum yani . devlet açıyor
  • 17-05-2013, 16:27:03
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Mapavrili53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    neye dayanarak açıyorsunda kalıcı oluyor ?
    adam zaten söylemiş ben sadece nasıl yapılacağını gösteriyorum bilgimi satıyorum diye.
    sanırım bankaya yine 100 civarı ücreti yatırıp bu işlemi yapılabilir duruma getiriyorsunuz dimi ?
    iphone kullansam kesin yurtdışı olurdu o yüzden kesin alırdım
  • 17-05-2013, 16:28:58
    iExChange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    adam zaten söylemiş ben sadece nasıl yapılacağını gösteriyorum bilgimi satıyorum diye.
    sanırım bankaya yine 100 civarı ücreti yatırıp bu işlemi yapılabilir duruma getiriyorsunuz dimi ?
    iphone kullansam kesin yurtdışı olurdu o yüzden kesin alırdım
    ağzına saglık . Bu sadece iphone için gecerli degil .Yurt dısından gelen tum cıhazlar ıcın gecerlı
  • 17-05-2013, 16:33:14
    serkanizmir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ağzına saglık . Bu sadece iphone için gecerli degil .Yurt dısından gelen tum cıhazlar ıcın gecerlı
    Eğer başka yere ücret ödemiyorsak ve açılıyosa 10 yine gönderelim.
    Konuyla ilgili biraz daha detaylı mesaj atarmısınız.
  • 17-05-2013, 16:37:10
    kalıcı olduğunu nerden anlıcaz.
  • 17-05-2013, 16:38:33
    Şunu belirtmek istiyorum elinizde pasaportunuz olduğunda . Ypamanız gereken işlemin aynısını yapıyorsunuz . Sadece pasaport olmadan yapmanın yontemını gosterıcem size . Yanı devlete 115 TL vergi ödemesi yapıcaksınız baska bır masrafınız yok . ben 5 TL sembolık masraf alıyorum cunku bılgı cok degerli . bılgı para ile olculemez .

Saygılarımla
  • 17-05-2013, 16:39:00
    biri referans olarak alıp denesin merak ettim. satış rekoru kırabilir bu bilgi.