• 21-05-2013, 03:07:39
    Merhaba arkadaşlar, okuyup bitirdiğiniz ve okumak istemediğiniz kitaplarınızı gönderebilir misiniz?
    Kargo ücreti bana aittir.
    Teşekkürler.
  • 04-10-2015, 00:55:28
    Arkadaşlar konu bayağı eski ama kenarda kalan okumadığımız kitapları havuz sistemiyle bir araya toplayalım ya birbirimize gönderelim ya da kütüphanelere bağışlayalım. Daha değişik fikirleri olanlar da yazabilir mi?
  • 04-10-2015, 01:40:53
    Segoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar konu bayağı eski ama kenarda kalan okumadığımız kitapları havuz sistemiyle bir araya toplayalım ya birbirimize gönderelim ya da kütüphanelere bağışlayalım. Daha değişik fikirleri olanlar da yazabilir mi?
    Hocam elimde bir koli kitap var.
    Dini, tarih, ansiklopedi vs. verecek yer arıyorum ilgilenirseniz size verelim.
  • 05-10-2015, 23:39:24
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tarih ve dini kitaplarınızı görebilir miyim.Arkadaş istemezse ilgimi çekerse bende alayım.Tarih konusunda eksiğim çok
  • 05-10-2015, 23:42:59
    English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tarih ve dini kitaplarınızı görebilir miyim.Arkadaş istemezse ilgimi çekerse bende alayım.Tarih konusunda eksiğim çok
    Tabii hocam yarın fotoğraflarını çeker eklerim.
  • 06-10-2015, 23:08:34
    İkiye böleriz, siz istediklerinizi alırsınız. Fakat bunun da öncesin de yahu r10.net olarak bir kütüphane kurabiliriz, bu potansiyele sahibiz. Veya kitaba daha çok ihtiyacı olan kütüphanelere gönderebiliriz, ben araştırma yaptım r10'da bunlarla alakalı sosyal sorumluluk projeleri göremedim, yetkililer veya bu işe öncü olmak isteyenler konuya buyursun. Eğer hala başaramazsak, kitapları alabilirim.
  • 07-10-2015, 00:11:55
    Segoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İkiye böleriz, siz istediklerinizi alırsınız. Fakat bunun da öncesin de yahu r10.net olarak bir kütüphane kurabiliriz, bu potansiyele sahibiz. Veya kitaba daha çok ihtiyacı olan kütüphanelere gönderebiliriz, ben araştırma yaptım r10'da bunlarla alakalı sosyal sorumluluk projeleri göremedim, yetkililer veya bu işe öncü olmak isteyenler konuya buyursun. Eğer hala başaramazsak, kitapları alabilirim.
    Mantıklı bir fikir hocam.
    Benim elime de birçok kitap düşüyor. Okullara vs. de yardım yapabiliriz.
    İletişim adreslerinizi gönderirseniz yarın kitapların dağılımına bir bakalım.
  • 07-10-2015, 18:11:50
    Mantıklı bir fikir hocam.
    Benim elime de birçok kitap düşüyor. Okullara vs. de yardım yapabiliriz.
    İletişim adreslerinizi gönderirseniz yarın kitapların dağılımına bir bakalım.
    Hocam buraya koyarsanız arkadaş alacaklarını alsın bende kalanlardan seçeyim olmaz mı.
  • 07-10-2015, 18:51:02
    Hocam buraya koyarsanız arkadaş alacaklarını alsın bende kalanlardan seçeyim olmaz mı.
    11 gibi evde olacağım buraya eklerim hocam.