• 11-10-2008, 01:16:04
    #1
    Değerli r10 kullanıcıları,

    Avrupa'da etkin bir şekilde hizmet vermekte olan fırmamız hakkında yanlış anlaşılmaları gidermek ve Türk kullanıcılarına daha iyi hizmet sunabilmek için firmamız hakkında bilgiler verilmiştir.

    LeaseWeb, bireysel ve kurumsal çözümler sunan, Avrupa'nın en hızlı büyüyen firmasıdır. Amsterdam'da bulunan firmamız dünyadaki en iyi 10 sunucu sağlayıcı listesindedir. LeaseWeb'de tüm ağ kurulumu Cisco tabanlı olup 600Gbps den fazla band genişliğine sahiptir. Konusunda uzman taşıyıcılar ile Amsterdam'da bulunan 4 veri merkezi LeaseWeb'in; Amsterdam, Brüksel, Londra, Frankfurt, New York, Viyana, Stockholm, Warsav, Zürih, Prag ve Madrid direk bağlantıları ile, Türkiye'de Türk-Telekom ile özel bir hat üzerinden bağlanmıştır. ( bkz. LEASEWEB: domeinen, webhosting, dedicated servers, colocation, streaming, DSL )

    Amsterdam'da bulunan veri merkezimizde, 20.000 den fazla sunucu yönetimimiz altındadır. Referanslarımız arasında haber7, Avrupamüzik, 123Video, Royal Joh. Enschede, ICT service, OGD, Hyves, Twenga, Alman Wige Media, Rijksmuseum Amsterdam, multinational Starbucks, Pricewaterhouse Coopers ayrıca çok geniş içeriğe sahip olan Megaupload.com, Rude bulunmaktadır. bkz. LEASEWEB: domeinen, webhosting, dedicated servers, colocation, streaming, DSL

    Leaseweb'in misyonu, müşterilerinin isteklerine, onların ulaşacağı kitleye yönelik, hızlı gelişen teknolojiyi en üst seviyede kullanıp, kaliteden ödün vermeden hizmet sunmaktır.

    LeaseWeb, çok fazla sayıda sunucu kapasitesine sahip, dünyada ilk olarak kurulan çevre dostu CO2 emisyonlu veri merkezi ile ( bkz. EvoSwitch - Next Generation Datacenters ) enerji tasarrufu sağlarken firmanızında çevre dostu olmasını sağlar.

    Son teknoloji sunucu, ağ ve güvenlik ekipmanları ile donatılmış veri merkezimizde size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
    Tüm soru ve görüşlerinizi çekinmeden yazabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Murat Bayhan
    LeaseWeb Türkiye Masası
  • 11-10-2008, 01:19:15
    #2
    sunucuoptimizasyon.com
    Oldukça memnunum leaseweb'den...

    Murat bey leaseweb Türkiye masasının görevleri ne olacaktır...
  • 11-10-2008, 01:19:30
    #3
    leaseweb hizmeti gayet güzel gördüğüm bildiğim kadarıyla. bu şekilde devam etmesini temenni ederim
  • 11-10-2008, 01:39:09
    #4
    LeaseWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiye'de Türk-Telekom ile özel bir hat üzerinden bağlanmıştır.
    Şu an Leaseweb AS ile TTNET ve arkasındaki AS'ler arası trafik AMS-IX ve LINX peering bağlantıları üzerinden akmakta.AMS-IX'de problem olduğu zamanlar trafik Cogent,Level3,DE-CIX bağlantılarına kayıyor.
  • 11-10-2008, 01:50:59
    #5
    Üyeliği durduruldu
    EvoSwitch dünyada ilk mi?
    Güneş gözeleri ile elektriğini üreten, dolayısı ile CO2 emisyonu düzeyini düşük seviyede tutan başka bir verimerkezi var diye hatırlıyorum.
  • 11-10-2008, 01:51:55
    #6
    Herşey güzel hoş iyi anlatmışsınız yalnız bu anlatılanların yapılan şikayetlerle ilgisi yok ne yazıkki.

    Zaten belli kesim memnun hizmetlerinizden. Tabi herkes memnun edilemez.

    Ancak hiç de azımsanmayacak bir memnuniyetsizlik var ortada.

    Sonuç olarak isterse Google barınsın sizde. Ben kendi aldığım hizmet ile sorgularım sizi.

    Saygılar.
  • 11-10-2008, 01:54:57
    #7
    EuK
    Üyeliği durduruldu
    LeaseWeb yetkilisini burada görmek ne güzel
  • 11-10-2008, 01:54:59
    #8
    Üyeliği durduruldu
    forumlara mesaj atmadan önce destek masanızı düzene sokup müşterilerinize hızlı ve yeterli destek sunmalısınız. Ayrıca pek inandırıcı bulmuyorum, hatta kesinlikle inanmıyorum LeaseWeb'in r10da böyle bir mesajdan haberi olduğuna.

    Lütfen buraya bir delil sunarmısınız, örneğin evo switch giriş kartınız gibi?

    veya şirketinizin gerçekten sizi bu forumda yazmaya yetkili kıldığına dair süpervizörünüzün yazdığı antetli bir kağıt? elektronik imzalı bir pdf? göndermiş olduğunuz faturalar gibi mesela.
  • 11-10-2008, 01:58:31
    #9
    Leaseweb'in teknik desteği dünyaca meşhur zaten SLA almayan müşteriler WHT ve r10'da şikayetlerini dile getirmişler getiriyorlar.