• 13-05-2013, 15:04:11
    yaklaşık 4 aydır kendilerinden dedicated hizmeti almaktayız, oldukça memnunuz.

bütün sorunlarımıza gerek telefon üzerinden gerek skype üzerinden yanıt verdiler, bunun için özellikle teşekkür ediyoruz. ürünü sat, müşteri ne hali varsa görsün diye bir tavırları yok. bir tek aldığımız saldırılardan yana bir sorun olmuştu, onu da neredeyse minimum seviyeye indirdik. kesintisiz destek & hizmet aldığım firmalardan birisidir. daha bugün sunucumuza ssd disk takılmasını istedik, şu an takıyorlar. yani ben oldukça memnunum, herkese öneririm.

herkese iyi forumlar
  • 13-05-2013, 17:50:25
    Ne yazık ki aynı görüşte değilim. Aldığım serveri 1 ayda değiştirdim 2 sene önceydi sanırım. O sizin sorununuz bu sizin sorununuz derken geçtiğime geçeceğime pişman olmuştum. Şu an belki desteği iyidir. En sıkıntılı zamanımda desteğe ihtiyacım varken yorumları okuyup etkilenmiştim. Ama aldığımda destek görememiştim. 2 senedir dedicated hizmeti aldığım firmadan daha bu sizin sorununuz sözünü duymadım.
  • 13-05-2013, 18:46:02
    Konuyu buraya açmanızın sebebi nedir?
  • 13-05-2013, 18:57:30
    AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu buraya açmanızın sebebi nedir?
    Sence ne olabilir
  • 13-05-2013, 19:02:07
    Abathosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sence ne olabilir
    Sorun için konu açılır tamamda teşekkür için ilk defa karşılaşıyorum o zaman bende canada ovh için konu açayım çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım diye
  • 13-05-2013, 19:10:43
    KOZBA.NET
    Teşekkürüm var kategorisinde açılsa neysede, burada açması abes kaçmış.
  • 13-05-2013, 19:58:31
    mudurnu.net'i bana satsa bende teşekkür edicem inş.
  • 13-05-2013, 20:23:46
    AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sorun için konu açılır tamamda teşekkür için ilk defa karşılaşıyorum o zaman bende canada ovh için konu açayım çok ilgileniyorlar hiç sorun yaşamadım diye
    Teşekkürüm Var kategorisi altına

şikayet konusunu neden açsın insanlar ?

biri şu arkadaşa teşekkür etsin , sanırım alındı.