Merhabalar buradan site için doğru yol izlememiz için neler yapmalı yada yapmamalı Seocu arkadaşlardan faydalanabiliriz.
Örneğin benim sorum : Sıfır sitemiz için çeşitli sitelere makale yayınlattırmalımıyız?
Sıfır siteye neler yapılmalı - yapılmamalı? (Önerileriniz)
26
●2.086
- 12-05-2013, 03:39:49Defalarca açılmış konular bunlar. Biraz araştırma yapılsa zaten forum da sorularınızın cevabını alırsınız.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 12-05-2013, 04:02:17Anchor text olayına uzak ol ilk 2-3 ay.
1. ay içerik girip webmaster toolsa ekle ve seo ayarlarını düzgün yap.
2. ayın başında 1 adet kendi içeriğine benzer siteden tanıtım yazısı al. Ama 3 link şeklinde alma, tek link kaynak gösterilme şeklnde al. Ay ortalarında 1 tane daha al.
3. ay 3 tane tanıtım yazısı al.
4. aydan sonra anchor text alabilirsin. Tabii link sayısı 5'i geçmeyen en az 1 yaşında ve alexa 1m altında olan sitelerden almanda fayda var. Çok abartmamak lazım ayrıca.
Tabii bu arada sosyal imlemeleri abartmadan yapabilirsiniz. İndexlenmenizi hızlandırır ve siteye fayda sağlar. Örneğin her açtığınız konuyu facede de paylaşın. - 12-05-2013, 08:21:34dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMesala önemli bir site açtık daha ilk gün bütün haber siteleri bizden bahsetti ve link verdi, dükkanı kapatıp gidecekmiyiz o zamanyusufffff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2013, 13:46:01Dediğiniz olay tanıtım yazısı oluyor. Ben anchor text almayın dedim. Eğer haber siteleri sizi tanıtıyorsa gerçekten kaliteli bir site açmış olursunuz.ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela
- Gelen ziyaretçi sayfalarınızı dolaşır.
- Gelen ziyaretçi geri dönüş yapar sitenize.
- Sitede kalma oranı yüksek olur.
- Hitiniz yüksek olur.
Bu durumda zaten google sitenizin kalitesini anlar ve sorun olmaz. Ama siz basit bir blog açıp 10 tane tanıtım yazısı alırsanız ilk gün ve sitenize geri dönüş olmazsa hoş olmaz diye dşünüyorum. Kısacası google bu işin para ile yapıldığını anlarsa sonuç vahim olur. - 12-05-2013, 14:11:37Üyeliği durdurulduOn-page seo zaten iç optimizasyon anlamına gelmektedir.Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle