• 10-05-2013, 22:24:14
    Arkadaşlar merhabalar.
    Diyarbakırda devlet memurum olarak çalışıyoruz ve kurumumuz bünyesindeki kreş ve anaokul için bir web sitesine ihtiyacımız var. Anlayış gösterirsinizki bu kar amaçlı bir iş olmayacak. Kurum için yapılacak bir iş (Sonradan nasip olur ekmek çıkarsa kısmet !).

Onun için elinde hazır daha önceden yapılmış bir tasarımı olan varsa öncelikli tercihimizdir. Çünki sıfırdan kodlamaya ödeyecek bütçemiz yok.
    Tabi script dinamik, valid kodlama w3c ye uygun link yapısı seo ya uygun içerik sayfalarında desc, keyw v.s konusunda iyi olmalı.Göze güzel görünmeli neticede neşe olmalı kaynağı

Örnek beğendiğimiz bir site var ama fiyatta anlaşamadığımız için bu konuyu açma gereği duyguk.

Saygılarımla.
  • 10-05-2013, 23:31:10
    Konumuzu inceleyebilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışabiliriz.

https://www.r10.net/script-satisi/995...u-sistemi.html

Saygılarımızla
  • 11-05-2013, 01:42:07
    pm gönderdim hocam ilgilenirseniz.
  • 12-05-2013, 00:44:41
    asabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konumuzu inceleyebilirsiniz.Yardımcı olmaya çalışabiliriz.

https://www.r10.net/script-satisi/995...u-sistemi.html

Saygılarımızla
    Hocam R10 dan konularınızın bir çoğunu biliyorum ve gerçekten güzel işler çıkartıyorsunuz ama anaokulu scriptinde malesef istediğimiz görsellik yok. Affınıza sığınarak söylüyorum.

nerepla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm gönderdim hocam ilgilenirseniz.
    Pm ye geri döndüm arkadaşıma teklifinizi ilettim cevap bekliyorum.
  • 12-05-2013, 00:53:14
    senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam R10 dan konularınızın bir çoğunu biliyorum ve gerçekten güzel işler çıkartıyorsunuz ama anaokulu scriptinde malesef istediğimiz görsellik yok. Affınıza sığınarak söylüyorum.

Pm ye geri döndüm arkadaşıma teklifinizi ilettim cevap bekliyorum.
    Görüşleriniz bizim için önemlidir.Yorumunuz için Teşekkür Ederiz.
    Yaztek ekibi olarak şuanda yapmış olduğumuz sistemlerin yeni versiyon yazılımlarını yapmaktayız ve bunun yanında da yeni sistemler çıkartmaktayız.

Aradığınız sistemi bulmanızı temenni ediyoruz

Saygılarımızla