• 04-05-2013, 18:53:07
    Üyeliği durduruldu
    Verilmiş zaten.
  • 04-05-2013, 19:05:31
    şimdie bu konudanda birsürü açılır reklamlar görünmeye başlandı. Ondan sonraki aşama bu işe ilk defa başlayanlar tık sayıyor ama kazanç göstermiyor diyecek
  • 04-05-2013, 19:06:59
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdie bu konudanda birsürü açılır reklamlar görünmeye başlandı. Ondan sonraki aşama bu işe ilk defa başlayanlar tık sayıyor ama kazanç göstermiyor diyecek
    en iyisi bir süre bu kategoriye girmemek
  • 04-05-2013, 19:14:17
    OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    en iyisi bir süre bu kategoriye girmemek
    Aynen çoğu şeyi bildiğime inanıyorum yardım etmek bildiklerimi paylaşmak için giriyorum ama her zaman aynı şeyleri yazmakta istemiyorum en iyisi beklemek bir süre
  • 04-05-2013, 19:17:00
    bu türkiyeye reklamların açılması hiç iyi olmadı, shift delete röpörtajında bu durumun özgün içeriği teşvik edeceğini iddia ediyor vatandaşlar.Sanırım nasıl bir ülkede yaşadıklarının farkında değiller.Tam tersi spam videoları onlarca kat artıracak.
  • 05-05-2013, 04:50:25
    Üyeliği durduruldu
    Bu alanı pek takip etmiyorumda.Sabahtan beri izlediğim tüm videolarda reklam var sagında icinde v.s ülkere bakıyorum türkde var usa v.sd e acılma söz konusu varmı ?
  • 05-05-2013, 14:19:24
    ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu alanı pek takip etmiyorumda.Sabahtan beri izlediğim tüm videolarda reklam var sagında icinde v.s ülkere bakıyorum türkde var usa v.sd e acılma söz konusu varmı ?
    yalnız hocam bişeyi düzeltmek isterim,başka insanların kanallarına baktıgında görülen ülkenin bi önemi yok.türkiyede reklamlar uzun zamandır kapalıydı biliyorsun.ben önce kanal ayarlarından ülkeyi amerika seçiyordum,reklamlar aktif oldukdan sonra tekrar türkiyeye çeviriyordum.yani orada türkiye yazmasının bi önemi yok bu konuda...sen girdiginde videoların içinde ve yanında reklam görüyorsan tamamdır ki türkiyede reklamlar 1-2 gündür aktif ama yeni bi kanal açıp ülkeyi degiştirmeden para kazanılamıyor halen...