6 Mayıs 2013 YouTube Türklerlede İşbirliği Yapacak.
6
●808
- 04-05-2013, 19:05:31
şimdie bu konudanda birsürü açılır reklamlar görünmeye başlandı. Ondan sonraki aşama bu işe ilk defa başlayanlar tık sayıyor ama kazanç göstermiyor diyecek
- 04-05-2013, 19:06:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.en iyisi bir süre bu kategoriye girmemekakmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-05-2013, 19:14:17Aynen çoğu şeyi bildiğime inanıyorum yardım etmek bildiklerimi paylaşmak için giriyorum ama her zaman aynı şeyleri yazmakta istemiyorum en iyisi beklemek bir süreOzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-05-2013, 14:19:24yalnız hocam bişeyi düzeltmek isterim,başka insanların kanallarına baktıgında görülen ülkenin bi önemi yok.türkiyede reklamlar uzun zamandır kapalıydı biliyorsun.ben önce kanal ayarlarından ülkeyi amerika seçiyordum,reklamlar aktif oldukdan sonra tekrar türkiyeye çeviriyordum.yani orada türkiye yazmasının bi önemi yok bu konuda...sen girdiginde videoların içinde ve yanında reklam görüyorsan tamamdır ki türkiyede reklamlar 1-2 gündür aktif ama yeni bi kanal açıp ülkeyi degiştirmeden para kazanılamıyor halen...ebulfeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle