Bu sitenin farkı ney kapanmıyor.
14
●339
- 30-04-2013, 18:57:03Tam hatırlamıyorum 4 5 ay önce .biz uzantısındaydı şimdi inGraphic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz uzantısında 5 ay kadar rahat kaldı herhalde şimdi in uzantısı da aynı süreye yaklaşmıştır. - 30-04-2013, 21:20:43Üstad tecrübeden gelen yorumların için teşekürler. Şöyle bir sorum var ben her ay 2 siteyi kapattırıyorum kesin. En basiti bir önceki uzantısı olan ".biz" uzantısında 5 ay kadar rahat yayın yapılmıştır.gumusweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sitemde şu uzantıları kullandım.
Com => 2 ay kadar
Net =>1 ay kadar
Org => 1,5 ay kadar
Biz => 2013-04-14 => Bu tarihte yeni domain aldım ayın 30 u yaklaşık 16 gün sonra kapatıldı.
Kendi yaşadığım tecrübelerden gelen bir soru bu.
Sence benim sitemin 16 gün sonra kapatan Tib 5 aydır bir sitenin yeni sitesini nasıl oluyor da açık tutuyor ? - 30-04-2013, 22:04:26Üyeliği durdurulduDediğim gibi tamamen şans işi birazda etiketlerin etkisi olabiliyor bir sitem 6 aya yakın kaldı kapatılmadı sonra kapandı ardından 6 kere 301 çektim en fazla aralarında 3 ay oldu yani bir siteyi bir kere kapattılarmı devamlı kapatıyorlar birde kapatmadan once çoğu zaman mail yolluyorlar tabi whois bilgilerinizde sallama bir mail varsa ulaşamıyorlar benim bir çok mail adresime kapanmadan once boyle mailler geliyor hatta bazen 15 gün ardı ardına mail yolluyorlar şu içeriği kaldırmanız gerekiyor diye bunları takip etmeniz lazım
- 30-04-2013, 22:17:08Üyeliği durdurulduValla bu isi yapacaksanız sağlam yapacaksınız arkadaslar , ben actım hostum yabancı lokasyondu fakat Türk firmasından almıştım. Adamlar siteyi tiblediler 3 ay sonra evi işyerimi komple topladılar. Whois geçmişine dahi bakıyorlar sanırım. O yüzde domaini yabancı hostu yabancı şirketlerden alacak whoisi sallama bilgilerle dolduracaksınız maili extra bi mail acıp kontrol edersiniz uyarı mailleri icin. Fakat maillere yanıt vermeyin ip bilgilerinizi öğreniyorlar bu sayede. Aklımda yeni şeyler var tekrardan başlayacağım ama sağlam yapıcam şu dakikadan sonra , eklediğiniz etiketlerin çok önemi var , gizli türbanlı Türk liseli vs gibi.
- 01-05-2013, 12:48:13Bende merak ettim siteyi ve google amcaya "po . no" kelimesini artııtm, çıkan sonuca şaşırdım

Google Güvenli Arama etkinleştirildiğinden "po . no" kelimesi filtreleme sonucu arama işleminden çıkarılmıştır. Aradığınız - po . no - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Öneriler: Başka anahtar kelimeleri deneyin.
- 01-05-2013, 12:50:12Güvenli aramayı kapatıp tekrar deneyin.Chapa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle