Sosyal sorumluluk projeme maddi destek için nerelere başvurabilirim?
6
●174
- 01-05-2013, 21:10:55Sosyal sorumluluk projesi hocam, daha açık nasıl yazayım.biomooj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2013, 22:29:57yahu 'sosyal sorumluluk projesi' diye bi yer mi önerilecek? projenin içeriği nedir ne yapacak vs onunla ilgili bir şeyler yazmalısın ki hangi kurumlar vs bu alanla ilgili ortaya çıksın..Napolyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-05-2013, 00:03:01+1biomooj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha nasıl açıklayayım diyen birinin ne tip bi s.s. projesi yapabilitesi olabilir merak ediyorum açıkçası
)
- 02-05-2013, 10:06:57kekeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah şu önyargılarınız yok mu, ben projenin şu aşamada gizli kalması gerektiğini düşünüyorum. İnsanları hemen asıp kesmeye ne kadar da meraklısıniz. Bu tarz projelere destek veren kurum ve kuruluşların isimlerini istiyordum sadece ve şu aşamada fikrimi açıklamanın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sizin kadar saygısız olmayacağımı bilmenizi isterim. Konu hakkında bilginiz varsa buyrun yazın fakat yoksa lütfen kendinizce önemli sandığınız gereksiz cümlelerinizle konuyu bulandırmayın. Karşınızdaki insanı aşağılayabilmeniz için statü olarak ondan daha yüksek bir konumda olmanız gerekiyor, ilkokul çocuğu seviyesinde kurduğunuz cümlelere bakılırsa bırakın benden yüksek bir statüye gelmeyi benim statüme gelmeniz için bile çok çalışmanız gerekiyor. Umarım yazdıklarımı biraz da olsa anlamaya çalışırsınız.