• 30-04-2013, 14:31:23
    Merhaba arkadaşlar,
    Gaziantepspor@TV domainini hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kulüp kanalı yapmak isteyen varsa aramızda satadabilirim.
    Saygılarımla.
  • 30-04-2013, 14:45:01
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Üzgünüm ama para etmez bu domain.Kayıt parasını zor çıkarırsın
  • 30-04-2013, 14:57:21
    11$ sıkıntı değil hocam hatta kafasında projesi olan versin DNS'leri yönlendirelim Takımın direk videolarını röportajlarını vs. koysun fakat işte onun için ya kulüpten bir tanıdığınızın olması gerekiyor yada kulubün kendi yapması gerekiyor
  • 30-04-2013, 15:05:30
    domain reg fee maalesef.
  • 30-04-2013, 18:02:26
    bende .org var çok bi işe yaramıyor
  • 30-04-2013, 18:04:44
    Domain ne olurs olsun bisey yapilmadiktan sonra hicbirseye yaramaz. Git 1-2k TL'ye gaziantepte bilboardlar kirala 1er, 2ser haftalik domainle ilgili reklam ver, taraftar grubunun elbet forumuy vardir, git oraya reklam ver. doldru icini. Gel buraya 1 ay sonra kaca gidiyo o domain.

O yuzden domain ne olursa olsun projelendirmedikten sonra bisey olmaz, ama projelendirmek bazi domainler icin daha kolay, ornek olarak bu domain.
  • 30-04-2013, 20:46:57
    Hocam güzel yorumunuz için teşekkürler.Benim demek istediğim o zaten.Proje için 2 tip vardır benim gözümde.Bi domain anlamsızdır anlam katmak için uğraşır birşeyler yaparsın para harcarsın (bkz. n11 e-ticaret) ikincisi ise domain zaten birşeyler ifade ediyordur sen o ifadeyi güçlendirir o doğrultuda çalışır daha çabuk sonuca ulaşırsın.Zaten minikte olsa domain portföyü olan birisiyim 10-15 domainle idare ediyoruz.Yıllık 11$ pek bi dokunmaz ama proje yapmak isteyen adamda bu domaine 11$ vermez yani illaki birşeyler verir amaç o
    Tekrar teşekkürler.
    Saygılarımla.
  • 30-04-2013, 20:55:49
    Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam güzel yorumunuz için teşekkürler.Benim demek istediğim o zaten.Proje için 2 tip vardır benim gözümde.Bi domain anlamsızdır anlam katmak için uğraşır birşeyler yaparsın para harcarsın (bkz. n11 e-ticaret) ikincisi ise domain zaten birşeyler ifade ediyordur sen o ifadeyi güçlendirir o doğrultuda çalışır daha çabuk sonuca ulaşırsın.Zaten minikte olsa domain portföyü olan birisiyim 10-15 domainle idare ediyoruz.Yıllık 11$ pek bi dokunmaz ama proje yapmak isteyen adamda bu domaine 11$ vermez yani illaki birşeyler verir amaç o
    Tekrar teşekkürler.
    Saygılarımla.
    Valla bir suru site actim kapattim bu 6-7 yildir. bence guzel bi domain bulmussun, git ustune hakikaten ugras ciksin piayasaya cok iyi bisey. Bak uzman tv bak (tvde) yaban tv vb. bir suru sey var. sonucta ne kadar ugrasirsan o kadar kazanc. 2+2=4.
  • 30-04-2013, 21:16:41
    Gaziantep taraftar grubu zayıf ilgilenen olacağını sanmam fazla, satacaksanız da kayıt ücretini çıkartmaz.