Merhaba arkadaşlar,
Gaziantepspor@TV domainini hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kulüp kanalı yapmak isteyen varsa aramızda satadabilirim.
Saygılarımla.
Gaziantepspor TV | Antepliler Buraya
11
●951
- 30-04-2013, 18:04:44Domain ne olurs olsun bisey yapilmadiktan sonra hicbirseye yaramaz. Git 1-2k TL'ye gaziantepte bilboardlar kirala 1er, 2ser haftalik domainle ilgili reklam ver, taraftar grubunun elbet forumuy vardir, git oraya reklam ver. doldru icini. Gel buraya 1 ay sonra kaca gidiyo o domain.
O yuzden domain ne olursa olsun projelendirmedikten sonra bisey olmaz, ama projelendirmek bazi domainler icin daha kolay, ornek olarak bu domain. - 30-04-2013, 20:46:57Hocam güzel yorumunuz için teşekkürler.Benim demek istediğim o zaten.Proje için 2 tip vardır benim gözümde.Bi domain anlamsızdır anlam katmak için uğraşır birşeyler yaparsın para harcarsın (bkz. n11 e-ticaret) ikincisi ise domain zaten birşeyler ifade ediyordur sen o ifadeyi güçlendirir o doğrultuda çalışır daha çabuk sonuca ulaşırsın.Zaten minikte olsa domain portföyü olan birisiyim 10-15 domainle idare ediyoruz.Yıllık 11$ pek bi dokunmaz ama proje yapmak isteyen adamda bu domaine 11$ vermez yani illaki birşeyler verir amaç o

Tekrar teşekkürler.
Saygılarımla. - 30-04-2013, 20:55:49Valla bir suru site actim kapattim bu 6-7 yildir. bence guzel bi domain bulmussun, git ustune hakikaten ugras ciksin piayasaya cok iyi bisey. Bak uzman tv bak (tvde) yaban tv vb. bir suru sey var. sonucta ne kadar ugrasirsan o kadar kazanc. 2+2=4.Corydoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takımın direk videolarını röportajlarını vs. koysun fakat işte onun için ya kulüpten bir tanıdığınızın olması gerekiyor yada kulubün kendi yapması gerekiyor