• 02-05-2013, 17:31:38
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    [CENTER][CENTER]

Merhaba arkadaşlar telefonum çok eski olduğu için iyi çekmiyor ama isteğinize göre daha detaylı resimler çekip eklerim.

https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...tirmasi-2.html

Bu konumda fiyat araştırması yapmıştım konu içeriğinde editlemeye gidemediğim içinde yeni bir konu açma gereği duydum.

Uzun süreli kullanmış olduğum casper masaüstü kasa ile beraber logitech markalı set hoparlörü satıyorum.

Masa üstü kasa özellikleri

Marka : Casper
    Bellek : 2046 mb ram
    Monitör : 19'' 5ms
    Garanti : Yok
    İşlemci tipi : İntel core 2 quad
    Kapasite : 126 gb
    Kasa tipi : Dikey (tower )
    İşlemci hızı : 2.40 ghz
    Ekran kartı : 1267 mb

Ek olarak belirteyim tek arıza vardır buda ekran kartından kaynaklanmaktadır ancak elimde olan sağlam ekran kartı ile değiştirip göndereceğim bu konuda sıkıntı olmayacaktır.

1 dvd sürücüsü vardır buda çalışmaktadır bunu diğer konumda belirtmeyi unutmuştum diğer dvd sürücüsünü arızasından dolayı söküp bir işe yaramayıncada atmıştım.

Kasa ile beraber LOGITECH-S220 2+1 markalı hoparlörüde satıyorum hoparlörün kurulum cd si kumandası ve garantisi yoktur oldukçada faal müzik dinlemeye hala devam edebiliyorum.

Hoparlör özellikleri

Logitech LOGITECH-S220 2+1
    - 9W RMS subwoofer çıkış gücü
    - 4W x 2 Uydu hoparlör çıkış gücü
    - Kablolu uzaktan kumanda
    - Kapaklı subwoofer ı,kablolu kontrol podu ve parlak siyah tasarımı ile
    bu 2+1 hoparlör sistemi size şık bir pakette zengin,dolgun bir ses ve
    kolay bir kontrol sunacak.
    - Uydular hafif ve altlarında kauçuk yastık var; böylece masanızın
    üzerinde titreme yapmıyor. Burada anahtar noktlardan biri, subwoofer'ı
    masa altına koymak ve önünde engel olmaması. Bu ortamda basın etkisi
    daha da artıyor.
    - Subwoofer arkasında bass seviyesini ayarlamak için bir düğme ve kablo
    giriş çıkışları bulunuyor
    - Kurulum oldukça kolay; Subwoofer'a bağlı olan kumanda üzerinde
    ekstradan bir çift kablo daha var, bunu da sisteme bağlıyorsunuz.
    S220'nin kumandası üzerinden mikrofon ve kulaklık girişi de olduğundan,
    sistemin mikrofon girişine kumandanın ekstra kablosunu da takmanız iyi
    olur
    - Logitech S220'nin en güzel yanlarından bir tanesi, kullanımı son
    derece pratik olan kumandası. Kumanda üzerinde koca bir ses kontrolü
    düğmesi, açma kapama anahtarı ve kulakık / mikrofon girişi bulunuyor

Model: 2+1
    Ses Bağlantıları: 3,5 MM JACK
    Ses Çıkış Gücü: RMS Watt: 17
    Subwoofer: Var
    Ses Ayarı: Var
    Kulaklık Çıkışı: Var
    Açma Kapama Düğmesi: Var

Bu hoparlörün sıfır fiyatı ise 50 ila 100 tl arasında değişmektedir.. Ben şuan her 2 ürün için 300 tl istemekteyim ancak maddi bakım konumundan sizlerde tekliflerinizi paylaşabilirsiniz elbet.

İtrader puanım ve sizin şartlarınıza göre önce ürün sonra ödeme yada önce kısmi ödeme sonra ürün şeklinde olabilir daha farklı bir şartınız varsa açıklayabilirsiniz.
  • 02-05-2013, 18:05:31
    ankara olmus olsaydiniz hocam ürünü bi şekilde alirdim fiyatta üc aşagı beş yukarı anlaşırdık ankaraya kargosu çok tutar bu ürünün hayirli satışlar dilerim.
  • 02-05-2013, 18:55:48
    UmutBilgisayar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ankara olmus olsaydiniz hocam ürünü bi şekilde alirdim fiyatta üc aşagı beş yukarı anlaşırdık ankaraya kargosu çok tutar bu ürünün hayirli satışlar dilerim.
    Kargo maliyeti çok tutarsa ben karşılarım bu diğer arkadaşlarımız içinde geçerlidir yeterki fiyatta anlaşma olsun bana lazım olan ise acil 200 tl olacak 1 2 güne kadar kalanı veya oranı hakkında ciddi almak isteyen için konuşuruz.
  • 03-05-2013, 00:18:05
    tamam ben alayım
  • 03-05-2013, 19:56:26
    abdullahaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tamam ben alayım
    Ürünü maalesef diğer arkadaşımıza gönderemedim kargo ücretinin tahmin etmediğimden yüksek ve kargo şirket yerinin uzak olmasından dolayı. Şuan istanbul içi asya yakasından alabilecek varsa daha iyi olacak arkadaşlar ama eğer satış gerçekleşmezse hafta içi maaş aldığımda gönderebileceğim il içi veya dışı farketmez. Sabit fiyat teklifi veya maddi olanağı kısıtlı olanlar içinde daha önce bahsettiğim gibi anlaşmaya çalışırız bunuda konu altından paylaşabilirsiniz. Abdullah bey ve diğer alma düşüncesi olan arkadaşlardanda şuan bir fiyat bekleyeceğim bilginiz olsun.
  • 03-05-2013, 20:01:37
    Anadolu yakasında mısınız?
  • 03-05-2013, 20:09:58
    Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anadolu yakasında mısınız?
    Evet üsküdardayım ek olarak pm gönderdim.
  • 11-06-2013, 04:41:14
    Konu günceldir arkadaşlar satış tekrar faal.. Ciddi alıcılar ile elbet pazarlık payım olur alım kesinleştiği takdirde aynı gün içerisinde kargoya vereceğim..

İtrader puanı yüksek olan arkadaşlara önce ürün sonra ödeme düşük olanlara ise belirli bir kapora alarak göndermek istiyorum zaten olması gereken bu..
  • 11-06-2013, 09:25:34
    Sadece ekran kartı satiliksa hemen alırım ekran kartını