• 27-04-2013, 00:38:46
    Misafir
    Geçen gün yemek sitemdeki bir tarife eklediğim resim için yabancı bir kuruluştan hosting firmama uyarı gelmiş hemen kaldırdık resmi, millet internete sürdüğü bir resmin bile başka ülkelerdeki bloglarda kullanılmasına takıyorsa eğer dizilerin yayın hakkı sahipleri çok daha fazlasını yapar eminim.
    • yemekbloglari
    yemekbloglari bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 27-04-2013, 00:40:40
    NicTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Film - müzik gibi telif hakkına sahip olmadığınız herhangi bir şeyin yükleme işleminde (kendi sunucunuza veya herhangi bir upload sunucusuna) yakalanmanız durumunda 2 yıl hapis cezası var.
    Yasa çıkmadı henüz yasa çıkmış gibi burada millete yanlış bilgi verme sölediğin şeyin sadece çıkacağı söylentisi dolaştı bir ara ve halen doşalmakta
  • 27-04-2013, 10:49:10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    come adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam
    oyun bolumu için en ıyı uploader konusunda herkes sızı tek gecıyordu
    Yanlıs hatırlamıyorsam
    O zaman en ıyı HIRSIZ siz oluyorsunuz
    """""""""""""""""""""
    megalanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İzliyorum indiriyorum yüklüyorum ama hırsızlık olduğunu biliyorum
    """"""""""""""""""""
  • 27-04-2013, 13:11:03
    hırsızlığın hırsızlık oldugunu bile bile kullanana söyleyecek birşey yok, lakin hırsızlığı masum göstermeye çalışan hakkında şu fikre ulaştım:
    Bugüne kadar Ya çalınabilecek düzeyde bir üretimi olmamış,
    Ya da ne anlatırsan anlat hiçbirşey anlamayacaktır.

Başka bir şık yok yani.

Forumda wa re z paylaşım serbest mi? neden?

Patron kazanıyormuş, filmde oynayan kazanmıyormuş. kim dedi yahu, neredençıktı bu?
    Kazanamayan oyunculara mı kazandırıyorsun film çalmakla.
    Patron 500.000 dolar kaybetseydi acaba oyuncu hiç para almayacakmıydı.
    Yatırılan paranın risk primi nerede?

Oyuncunun başına silah dayayarakmı oynatıyorlar?

tek emeğini alamayanlar oyuncular mı?

asgari ücretli de hakkını alamıyor neden asgari ücretlinin hakkını arttıracak ve kendi emeğinizle oluşturabileceğiniz bir site yapmıyorsunuz?
    filmde oynayan oyuncular asgari ücretten de mi az kazanıyor?

daha yazılacak ve sorulabilecek çok soru var.

Lakin cevapsız soru sormanın da anlamı yok, çünkü soruların ceabı verilemez.

Başkasının emeğini bırakın başkası savunsun, siz sizin emeğiniz çalınırsa onu savunun yeterlidir
  • 28-04-2013, 00:15:58
    Görürsem söylerim,6 ay önce de aynı bir şey vardı.Facebook'tan konulan linklerden bulacakmışlarmış da ceza keseceklermiş de.Siz önce açların karnını doyurun sonra internet alemine geçiş yaparsınız !
  • 28-04-2013, 19:24:29
    Toplum olarak korsana o kadar alışıldı ki, korsan paylaşıma ağır yaptırıma sebebiyet verebilecek bir yasa çıkarmak milletvekillerinin çoğuna pek mantıklı gelmez.
    Ayrıca yerli korsan engellenmeli bence ama yabancı filmlerin internetten izlenmesi veya oyunların indirlmesi hem ithalatı da azaltır
  • 01-05-2013, 12:24:50
    dün bir filmin yabancı yönetmeninden mail aldım.kesin şikayet mailidir diye düşündüm ama tam tersi adam teşekkür ediyor filmini paylaştığım için.hatta ufak bir hata varmış filmin açıklamasında onu da düzeltmemi rica etmiş.ilk kez karşılaştım böyle bir durumla.hep şikayet maillerinden gına gelmişti iyi oldu bu
  • 01-05-2013, 13:02:17
    Bence burdaki uploader filmi alip yayinlayan kesim degil. Şimdi rip guruplari filmi yapmazsa kim nereye ne yuklicek. Cok az sayıda site sahibi varki yapan zaten çoğu site sahipleri rip guruplarıyla anlaşıp filmlerini alıyorlar.
  • 01-05-2013, 21:14:06
    FFO
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bana göre bu işi kaldıracaklarsa ya da bitireceklerse ana sitelerini yani bu filmlerin çıktıgı siteleri kapatmalılar.Örnek olarak Dizileri torrent siteleri veriyor torrent sitelerini kapatmalılar.Filmleri a vip sitesi veriyor orayı kapatmalılar yeni filmlerin altyazısını yapan siteleri kapatmalılar...Yani bunların ana çıktıgı yeri kapatabiliyorlarsa kapatsınlar kapatamıyorlarsa hiç uğraşmasınlar.Bu işten ekmek yiyen bir kişi degil premium satan yiyor webmoney bozduranlar yiyor film sitelerini saglayan host siteleri yiyor.yani bu işten ekmek yiyen çok ha kapatırlarsa ne olur millet gidip filmi orjinal mı alır ? hayır çünkü Türkiye'deki gelir belli adam gidipte 60-70 tl verip film almaz veya 100 tl veripde call of duty almaz.Ha biz de yerli dizileri paylaşmayalım çünkü tvyo veriyor tvde oynuyor vs vs...yani izlemeyen kişini diziyi izleyecegi yerler var buralardan izler....