• 24-04-2013, 20:26:23
    Merhaba arkadaşlar,

proticaret sistemi için bir isteğim var ama nasıl yapacağımı çözemedim asp.net den anlamadığım için;

ana sayfada bulunan ürünleri göstermek istemiyoruz modülü kapattığımız taktirde menüden giriş yaptığımız da da ürünler görünmüyor sadece ana sayfadan ürün vitrinini nasıl kaldırabiliriz ?

Şimdiden teşekkürler
  • 25-04-2013, 09:43:17
    Anasayfada ürün göstermezseniz modül çıkmaz. Ürün bilgilerini girdiğiniz alanda "anasayfada göster" butonu var. Çıkan ürünlerinizin işaretini kaldırın anasayfada görünmeyecektir.
  • 25-04-2013, 14:40:40
    foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anasayfada ürün göstermezseniz modül çıkmaz. Ürün bilgilerini girdiğiniz alanda "anasayfada göster" butonu var. Çıkan ürünlerinizin işaretini kaldırın anasayfada görünmeyecektir.
    Cevabınız için teşekkür ederim dediklerinizi uyguladım ama maalesef hala ürün görünmekte anlamadım gitti
  • 25-04-2013, 14:57:27
    Tümünden kaldırmamışsınızdır. Aksi mümkün değil Toplu ürün güncellemede "anasayfadakiler" alanını filtreleyin. Tek tek tümünden kaldırın. Pek çok temayı anasayfada ürün olmadan kullanıyoruz. Temel işlemlerden biri
  • 25-04-2013, 15:08:02
    foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tümünden kaldırmamışsınızdır. Aksi mümkün değil Toplu ürün güncellemede "anasayfadakiler" alanını filtreleyin. Tek tek tümünden kaldırın. Pek çok temayı anasayfada ürün olmadan kullanıyoruz. Temel işlemlerden biri
    Allah Razı olsun hocam valla çok çok teşekkür ederim. Dediğiniz yöntem ile sorunum çözüldü.