bossdesigner adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
23 Mayıs'a kadar imzalanması gereken sözleşme
18
●1.232
- 27-04-2013, 21:51:40Üyeliği durdurulduolması gerekende bu değilmi zaten ?.amiraltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-04-2013, 21:54:09Google zaten yıllardır bunu yaptığını söylüyor inşAllah yayıncılara hiçbir sebep belirtmeden hesapları devredışı bırakmaz.bossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-04-2013, 21:54:57Üyeliği durdurulduben şahsen artık adsense ile zaman kaybetmek istemiyorum her ne kadar piyasanın en iyileri olsalarda çok yanlış karar verdikleri zamanlar oluyor bunu bizzat yaşadım ve kısacık forum maceramde aynı sorunu yaşayan bir çok yayıncı gördüm...bossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-04-2013, 21:56:10Üyeliği durdurulduöyle birşey yaşamadım bugune kadar yaklaşık bi 6 yılllık adsense kullanıcısıyım. Allah var askerde çok ekmeğini yedim. Son 2 yıldır acayip şekilde baskı kurmaya başladılar ama halen aynı hesabım bu araalar siteleri vs kapadım ama halen adsensemde bir sorun yok.RockNRolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-04-2013, 22:05:40bossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleİster istemez insan tedirgin oluyor, kendi sitelerim için söylüyorum uzun yıllardır hiçbir hile kullanmıyorum, bende ilk adsense paramı aldıkdan sonra tüm işim gücüm google oldu kazandığıma gelince yeteri kadar en azından eski maaşımın 3 katı. umarım google 23 mayısdan sonra geçen yıl 23 nisanı yaşatmaz bizlerebossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.
Benim daha çok aklıma takılan son 7-8 aydır açtığım birkaç oyun sektöründe site var getirisi idare eder sayılır. Google kurallarına göre Oyundan önce Reklam koymak yasak olarak kabul ediliyor. Ama herkesin gördüğü bildiği gibi binlerce oyun sitesi oyundan önce reklam kullanıyor ve bunlar click-point veya adsense premium siteler değil, uzun süredir de yayındalar. Bu sözleşmeden sonra bak sen böyle reklam kullanmışsın "yanlış yaptın sebastiyan ver şimdi o paraları" derse
- 28-04-2013, 10:45:39Her türlü geri alır merak etmeByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.