• 27-04-2013, 18:27:35
    Ege bölgesinde bir ilçeye yerleşmek istiyorum.
    Kuşadası,Didim,Köyceğiz aklımda olan yerler ama istanbulda yaşadığım için canım sıkılabilir ve sıcaklık beni korkutuyor.
    Doğallığını kaybetmemiş,İklimi zorlamayacak Gelişmiş bir yer desem bana nereleri önerirsiniz ?
  • 27-04-2013, 18:30:08
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Manisa çevresindeki ilçeleri göz gezdir derim.
  • 27-04-2013, 18:32:35
    saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Manisa çevresindeki ilçeleri göz gezdir derim.
    mesela hocam bir ilçe adı verseniz manisanın neresi
  • 27-04-2013, 18:35:39
    Doğallığını kaybetmemiş, gelişmiş/gelişmemiş farketmez diyorsanız kesinlikle İzmir/Seferihisar.
  • 27-04-2013, 19:13:44
    Zaten Didim yazmışsınız

Gidin 1 hafta kalın hocam, daha sonra ayrılmak istemezsiniz. Kiraları da çok ucuzdur, merkezden aylık 200-250 liraya tertemiz daireler bulabilirsiniz.

Zaten Ege bölgesindeki doktorlar, astım hastalarına genellikle Didim'i önerirler havasından dolayı.
  • 27-04-2013, 19:29:20
    sampiyonbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mesela hocam bir ilçe adı verseniz manisanın neresi
    Akhisar ilçesi derim. Fakat şehir merkezinde değilde çevre köylerinde yaşarsanız hem şehre uzaklık çekmez işlerinizi kolayca halledersiniz hemde tertemiz ova havası alırsınız.
  • 27-04-2013, 19:35:47
    LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğallığını kaybetmemiş, gelişmiş/gelişmemiş farketmez diyorsanız kesinlikle İzmir/Seferihisar.
    burayıda araştıracam ama gelişmiş olması lazım sağolun

RDY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaten Didim yazmışsınız

Gidin 1 hafta kalın hocam, daha sonra ayrılmak istemezsiniz. Kiraları da çok ucuzdur, merkezden aylık 200-250 liraya tertemiz daireler bulabilirsiniz.

Zaten Ege bölgesindeki doktorlar, astım hastalarına genellikle Didim'i önerirler havasından dolayı.
    teşekkür ederim hocam benim ilk seçenek didim zaten ama işte düşünüyorum başka neresi olur diye alternatif arıyorum

saintx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Akhisar ilçesi derim. Fakat şehir merkezinde değilde çevre köylerinde yaşarsanız hem şehre uzaklık çekmez işlerinizi kolayca halledersiniz hemde tertemiz ova havası alırsınız.

Evet Akhisarıda araştıralım o zaman sağolun
  • 27-04-2013, 19:41:42
    Kafayı dinlemek istiyorum diyorsan Balıkesir Altınoluk'u öneririm. Bakalım bu yazda gidebilecek miyim diye düşünüyorum
  • 27-04-2013, 19:46:18
    Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kafayı dinlemek istiyorum diyorsan Balıkesir Altınoluk'u öneririm. Bakalım bu yazda gidebilecek miyim diye düşünüyorum
    Geçen sene oradaydım çok pahalı hocam orası 3 gün kaldım geri geldim genelde yaşlılar var.
    Çok güzel yer ama çok pahalı yani zengin olmak lazım orda yaşamak için