• 26-04-2013, 16:00:00
    Merhaba Arkadaşlar Online Film izleme Sitesi Kurmak istiyorum.
    Ancak Endişelerim var.
    Telif Hakları konusunda Sıkıntı yaşarmıyım?
    Arama motoru Google adsense İle sıkıntı yaşarmıyım?
    Lokasyon Türkiye Olursa Başım ne kadar Dertte olur?
    Cevaplarınız için Şimdiden teşekkür ederim.
  • 26-04-2013, 16:02:55
    Telif hakları konusunda sıkıntı yaşıyoruz düzenli olarak mailleri kontrol edip telif maillerini değerlendiriyor istenen filmleri kaldırıyoruz. Bana şuana kadar bir kaç yerli filmden telif maili geldi mecbur kaldırdım.

Tabi telif mailleri zaten filmlerde ilk sıralardaysan gelmeye başlar seni hızlı buluyorlar. Recep ivedik 3 2 1 filmlerinde 1 2 hafta 1. sırada kaldım hemen mail gönderdiler.

Film sitelerinde adsense kullanımı zaten yasak.
  • 26-04-2013, 16:06:32
    Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Telif hakları konusunda sıkıntı yaşıyoruz düzenli olarak mailleri kontrol edip telif maillerini değerlendiriyor istenen filmleri kaldırıyoruz. Bana şuana kadar bir kaç yerli filmden telif maili geldi mecbur kaldırdım.

Tabi telif mailleri zaten filmlerde ilk sıralardaysan gelmeye başlar seni hızlı buluyorlar. Recep ivedik 3 2 1 filmlerinde 1 2 hafta 1. sırada kaldım hemen mail gönderdiler.

Teşekkürler. Maille Sorun olmaz. Ama direk mahkemeye verilse Korsan muamelesi görürmüyüz :S?
  • 26-04-2013, 16:09:28
    Üyeliği durduruldu
    Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam peki hukuksal açıdan sıkıntı çıkarır mı? Kendi ip adresimizi kullanırsak sıkıntı olur mu?
  • 26-04-2013, 16:12:30
    UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler. Maille Sorun olmaz. Ama direk mahkemeye verilse Korsan muamelesi görürmüyüz :S?
    Genelde önce ihtar maili gelir sizi uyarırlar en azından bende öyle oldu. +18 siteleri direk işlem yapıyorlar sanırım. yinede diğer film sektöründe bulunan arkadaşların tecrübelerinden yararlanarak dinlemek lazım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:12:30 -->-> Daha önceki mesaj 16:09:46 --

Member adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam peki hukuksal açıdan sıkıntı çıkarır mı? Kendi ip adresimizi kullanırsak sıkıntı olur mu?
    Gelen mailleri dikkate almazsanız çıkabilir. Mesala ben bir ihtar maili aldım. Sitedeki iletişim adresine göndermişler. domainin whois bilgilerinde görünen maile göndermişler birde hosting şirketime göndermişler
  • 26-04-2013, 16:13:36
    Üyeliği durduruldu
    adsense hayal
  • 26-04-2013, 17:08:10
    Riski Çok Peki Yinede Bir Sürü Film sitesi var İlk sıradalar bunlar nasıl geçiniyor :S ?