• 17-02-2013, 16:01:30
    Merhaba arkadaşlar aylık 3bin ile 5 bin tl arasında gelir sağlayabilceğim herhangi bir konuda site almayı planlıyorum öncelikle e ticaret siteleri tercihimdir Bütcem: 15-20bin TL eğer site cidden iyi ise bütcemi zorlayabilirim.
    Sitesi olanlar detaylı bir şekilde pm atarlarsa sevinirim
  • 17-02-2013, 16:05:13
    aylık net geliri 3 bin lira olan siteyi o rakama almanız zor olacaktır.
  • 17-02-2013, 16:34:03
    LineDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aylık net geliri 3 bin lira olan siteyi o rakama almanız zor olacaktır.
    walla hocam son 1 aydır o fiyata o gelirde site satışları gördüm o yüzden böyle bir başlık açtım ki dediğim gibi site iyiyse bütcemi zorlayabilirim isteyen arkadaşlar iletişime geçsin yeterki.
  • 17-02-2013, 16:35:47
    Legal 3-5 bin kazanan siteyi 50-100 binden aşağı satan varsa bende görüşüyüm

Sent from my iPad using Tapatalk HD
  • 17-02-2013, 16:37:50
    Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Legal 3-5 bin kazanan siteyi 50-100 binden aşağı satan varsa bende görüşüyüm

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    forumu güncel olarak takip ederseniz istediğiniz siteleri bulabilirsiniz?
  • 17-02-2013, 16:57:26
    trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet öle siteler var ama, satıştan birkaç gün sonra şikayet konusuda açılıyor çoğunlukla;

"site için şöyle dedi, fakat böyle çıktı" gibi

alırken çok iyi analiz edin, zarar görmemek için.
  • 17-02-2013, 17:19:10
    Üyeliği durduruldu
    O satılan sitelerin yarıdan coğu site satışı gerçekleştikten sonra ya hiti düşer ya geliri düşer.Yada site ceza alır alanın elinde kalır.Cesaretiniz varsa o zaman o satışlarla ilgilenin.

3 Bin gelirli bir siteyi mimimum alacağınız tutar 30 bin üstüdür.
  • 18-02-2013, 13:21:53
    trhero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    forumu güncel olarak takip etmek yetmez, sağlam site almak için kaynaklarınız kuvvetli olması gerekli, iyi analiz yapabilmelisiniz. Yoksa ayda 3-5 dolara kadar iner kazancı sitenin, satanda arkasına bakmadan kaçar gider.

Yeni değilim bu piyasada merak etmeyin emekli oldum hatta, elimde çok site patladığıda oldu, kazandıranıda, kumar oynamak gibi birşey ederinden düşük ücretle site almak. öyle güncel takip edin demeyle olmuyor bu işler
  • 18-02-2013, 13:30:31
    Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    forumu güncel olarak takip etmek yetmez, sağlam site almak için kaynaklarınız kuvvetli olması gerekli, iyi analiz yapabilmelisiniz. Yoksa ayda 3-5 dolara kadar iner kazancı sitenin, satanda arkasına bakmadan kaçar gider.

Yeni değilim bu piyasada merak etmeyin emekli oldum hatta, elimde çok site patladığıda oldu, kazandıranıda, kumar oynamak gibi birşey ederinden düşük ücretle site almak. öyle güncel takip edin demeyle olmuyor bu işler
    hocam 1 arkadaşla konuşuyorum güzel bir site buldum gibi kredi başvurusuda yaptım olursa istediğim gibi bir site alıcam işallah.