• 21-03-2013, 22:48:06
    fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bağlarsın. hesap ayarlarından başka bir gmail davet et adsense hesabına. yönetici olarak belirle. sonra adsense bağlarken onu gir öyle yapılıyor. @Darqest de ne yapacağını biliyor artık.
    Şekerim atarlanma. 4 5 tane youtube hesabım ceza aldı ve direkt adsensemi kapattılar ana hesap olduğundan. Sen belki Web site adsensesinden bahsediyor olabilirsin. Youtubeden bahsettiğine emin misin?
  • 21-03-2013, 23:23:55
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    hocam konuyu baltalama ban falan yemedik arkadaşın dediğini yaptım olu. bilmeden gelip bişeyler yazıyorsun bilmiş gibi rezil etme kendini
  • 22-03-2013, 00:31:56
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Darqest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şekerim atarlanma. 4 5 tane youtube hesabım ceza aldı ve direkt adsensemi kapattılar ana hesap olduğundan. Sen belki Web site adsensesinden bahsediyor olabilirsin. Youtubeden bahsettiğine emin misin?
    hocam yanlış biliyorsunuz ve ısrar ediyorsunuz
    ana youtube hesabı kapatılırsa adsense hesap ayarlarından yeni mail eklenip yönetici yapılır ve devam edilebilir aynı şekilde
  • 22-03-2013, 01:14:40
    Şahsen teliften dolayı ana youtube kanalım kapandı ana adsense hesabım durdu yıllardır onu kullanıyorum hala.

Şunuda unutmamak gerek tabi youtube hesabınız bir şekilde kapandı reklamlara geçersiz tıklama yasak yollardan ihlaler yaptıysanız adsensenizde kapanır.

Youtube kanalı (telif ihlalleri) ile ADSENSEnin baglantısı yoktur
  • 22-03-2013, 01:14:44
    OzanErsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yanlış biliyorsunuz ve ısrar ediyorsunuz
    ana youtube hesabı kapatılırsa adsense hesap ayarlarından yeni mail eklenip yönetici yapılır ve devam edilebilir aynı şekilde
    evet,bu konuda deneyimim var.fakat o kanala başka adsense baglayamıyoruz o ayrı tabi,adsense hesabı gitmiyor ama o kanal gidiyor
  • 22-03-2013, 11:50:05
    amatörler bile fikir sahibi. gerekli cevabı arkadaşlar verdi. şekerim ne la ılık mısın.
  • 23-03-2013, 12:57:50
    amatörler bile fikir sahibi. gerekli cevabı arkadaşlar verdi. şekerim ne la ılık mısın.
    Kardeş İzmir'lisin. Ilık olan o kesimdir Karadeniz tayfasıyız. Şekerim demekle bu yorumu getirebiliyorsan sen demek ki bir problemin var : )
  • 16-04-2013, 12:51:50
    Üyeliği durduruldu
    Karyotip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Sanırım çözüm bu ne zamandır ilgilenmeyince unuttum.Bağlamak istediğiniz youtube adresinize ait maili adsense hesabınızdan yönetici izni vermeyi dener misiniz?
    bağlarsın. hesap ayarlarından başka bir gmail davet et adsense hesabına. yönetici olarak belirle. sonra adsense bağlarken onu gir öyle yapılıyor. @Darqest de ne yapacağını biliyor artık.
    Gerçekten işe yaradı çok teşekkür ederim ikinizede. Bu işi biliyorsunuz valla. Ana youtube kanalım teliften banlanmıştı ama adsense hesabım duruyodu. Ben birinci denemede, başka hesapla youtube'dan adsenseyi bağlamaya çalıştım "bu google ürününe erişilemiyor" demişti. Şimdi "yönetici" olarak belirleyince, adsense ile bağlama işlemini yaparken, "zaten hesabım var" diyip, yönetici olarak belirlediğiniz hesabı TEKRAR login yapınca bağlantı oluşuyor. Yani banlı olan youtube kanalına girmedende yapabildim. Çok sağolun tekrar.