• 08-04-2013, 15:57:43
    Merhabalar,

Tarafımızdan düzenli olarak tanıtım yazısı satın alınacaktır. Download, Oyun, Teknoloji, kişisel blog, sosyal medya, haber, download içerikli siteler önceliğimizdir. Aşağıda tanıtım yazısı alabileceğimiz sitelerin minimum değerleri yazılıdır.

Site Pr: Farketmez
    Hit:350+
    Alexa: 750k (Ya da daha düşük)
    Dmoz: Varsa ilave olarak belirtilebilir.
    Site içeriği: Yukarıda yazdıklarımız önceliğimiz.

Yukarıdaki kriterlere uygun olan sitelere sahip tanıtım yazısı yayımlayan arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler. Kendilerine olumlu/olumsuz geri dönüş yapmaya çalışacağım.

Not: Aşırı tanıtım yazısı almış siteler ile +18 ve arkadaşlık siteleri hariç.

İyi çalışmalar.
  • 08-04-2013, 16:03:12
    Üyeliği durduruldu
    Özel mesaj gönderdim.
  • 08-04-2013, 16:04:34
    Pm gönderildi
  • 08-04-2013, 16:28:32
    Teknoloji Sitesi PM Gönderildi Efendim.
  • 08-04-2013, 16:31:25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pm gönderildi..
  • 08-04-2013, 16:51:21
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özel mesaj gönderdim.
    kayra_tic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Pm gönderildi
    Muhammed06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teknoloji Sitesi PM Gönderildi Efendim.
    NicTurkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm gönderildi..
    İlginiz için teşekkür ederim. Sırayla herkese dönüş gerçekleştiriyorum.
  • 08-04-2013, 19:39:30
    Merhaba, öncelikle bol kazançlı günler dilerim.
    Şuana kadar 400-500 kişinin faydalanmış olduğunu forum tanıtım hizmetimizi sizede tavsiye ederiz.
    bu hizmet sayesinde müşterilerimiz anahtar kelimelerinde yükseliş sağlayarak trafiklerinde artış oldu. (Makale konusunda yardımcı oluyoruz)
    Çalışmayı yaptırıpta memnun kalmayan 1 webmaster/seo danışmanı arkadaşımız yok.

Sizde 10TL olan bu hizmet hakkında detaylı bilgi almak, müşteri yorumlarını okumak ve tanıtım yazısı aramaktan kurtulmak için hizmetimizi inceleyebilirsiniz;
    https://www.r10.net/tanitim-yazisi/85...-yukselin.html
  • 10-04-2013, 10:55:08
    InterWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, öncelikle bol kazançlı günler dilerim.
    Şuana kadar 400-500 kişinin faydalanmış olduğunu forum tanıtım hizmetimizi sizede tavsiye ederiz.
    bu hizmet sayesinde müşterilerimiz anahtar kelimelerinde yükseliş sağlayarak trafiklerinde artış oldu. (Makale konusunda yardımcı oluyoruz)
    Çalışmayı yaptırıpta memnun kalmayan 1 webmaster/seo danışmanı arkadaşımız yok.

Sizde 10TL olan bu hizmet hakkında detaylı bilgi almak, müşteri yorumlarını okumak ve tanıtım yazısı aramaktan kurtulmak için hizmetimizi inceleyebilirsiniz;
    https://www.r10.net/tanitim-yazisi/85...-yukselin.html

Merhaba

İlginiz için teşekkür ederim. Eğer o tarz bir çalışma düşünürsek sizinle irtibata geçeriz. Tanıtım yazısı alımı devam etmektedir. Olumlu olumsuz geri dönüş yapmaya çalışmaktayım.
  • 10-04-2013, 11:04:35
    Tanıtım yazısı satıldı ödeme alındı