• 14-04-2013, 00:00:47
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar.Sahip olduğum birikimi ve dil bilgisi kurallarına hakimiyetimi iş alanı olarak değerlendirmek istedim.Ege üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisiyim.

Yazacağım makalele dil bilgisi kurallarına uygun,kolay ve basit anlaşılır olacaktır.

Makalelerin en büyük özelliği kendisini okutan, akıcı makaleler olmasıdır.

Yazabileceğim alanlar oldukça geniştir. Siz istediğiniz alanı bana belirttiğiniz taktirde ben size uygun olup olmadığına dair geri dönüş yapacağım.

Yazılan makalelerde sizin belirlediğiniz anahtar kelimeleri kullanacağım.

Kalime başına belirlediğim fiyatlar şu şekildedir.

100 Kelime: 1 TL
    200 Kelime: 2 TL
    300 Kelime: 3 TL
    400 Kelime: 4 TL
    500 Kelime: 5 TL

Özel Mesaj yolu ile iletişime geçebiliriz.Lütfen PM istemeyiniz.

Üye yorumları

Geylani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşa Malaleler yazdırdım tek kelime ile gerçekten muhteşem yazmış devamlı çalışmak dileğiyle
    cihat_besik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 Tane tanıtım yazısı aldım akıcı ve güzel makaleler. teşekkürler.
    Gemini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşla düzenli olarak çalışmaya başladım. Sorunsuz zamanında teslim ediyor. Forumda nadir bulunan makalecilerden.
    osx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vallahi arkadaşa siteyi teslim ettim kendi kafasına göre yazıyor sağolsun varolsun
    T1mSaH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    10 adet makale yazdırdım. Gördüğüm en etkili yazarlardan birisi. Teşekkürler
    facebookhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    400 kelimelik 5 makale yazdırdım arkadas gercekten bu işte iyi işler cıkartıyor. zaten kendisiyle baska işlerdede uzun suredır calısmıslıgımız var hıc bır sorun yaşatmadı
  • 14-04-2013, 00:52:20
    Üyeliği durduruldu
    Tam olarak hangi konulara hakimsin hocam ? Avrupa ülkeleri ile aran nasıl misal İsrail,Abd,Fransa vs vs yaptığı zulüm ve katliamları,amaçları,hedefleri gibisinden yazılar çıkarabilirmisin
  • 14-04-2013, 00:53:13
    100 kelimeyi 1 TL altına yazamazsınız, alt limit 100 kelime 1 TL
  • 14-04-2013, 05:10:11
    Üyeliği durduruldu
    Geylani adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tam olarak hangi konulara hakimsin hocam ? Avrupa ülkeleri ile aran nasıl misal İsrail,Abd,Fransa vs vs yaptığı zulüm ve katliamları,amaçları,hedefleri gibisinden yazılar çıkarabilirmisin
    Hocam pek çok konuya hakimim. Bana özel mesaj ile istenilen konu bildirildiği taktirde olumlu/olumsuz dönüş yaparım. Bahsettiğiniz alan zaten kendi alanım olduğundan dolayı daha yüksek bir arzuyla yazarım.

scorpi101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    100 kelimeyi 1 TL altına yazamazsınız, alt limit 100 kelime 1 TL
    Bilmiyordum tşkler.
  • 14-04-2013, 10:47:50
    Üyeliği durduruldu
    hyper35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam pek çok konuya hakimim. Bana özel mesaj ile istenilen konu bildirildiği taktirde olumlu/olumsuz dönüş yaparım. Bahsettiğiniz alan zaten kendi alanım olduğundan dolayı daha yüksek bir arzuyla yazarım.
    Sevindim ozaman uzun vadeli çalışırız inşallah hocam saygılarımla
  • 14-04-2013, 23:26:39
    daha önce hazırladığınız makalelerden bir kaçtane örnek verebilirsen sevinirim hocam
  • 15-04-2013, 00:25:41
    Üyeliği durduruldu
    kaangumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    daha önce hazırladığınız makalelerden bir kaçtane örnek verebilirsen sevinirim hocam
    Gönderildi.
  • 15-04-2013, 15:12:34
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşa Malaleler yazdırdım tek kelime ile gerçekten muhteşem yazmış devamlı çalışmak dileğiyle
  • 15-04-2013, 16:31:33
    Üyeliği durduruldu
    Ornek pm alabilirmiyim