• 07-04-2013, 18:34:54
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba arkadaşlar sürekli çalışacağım özgün ve kaliteli makale yazacak samimi dürüst ve işini zamanında teslim edecek bir arkadaş arıyorum.

Kişiden istediklerim. Her makalenin başı aynı olmasın, istediğim makale istediğim konu ile alakalı olsun. İnternetin geçmişini anlatarak makale yazılmasını istemiyorum.

Makalelerimde varsa madde madde varsa uygun resim adresi, gibi özellikler eklenebilir.

Ödeme sıkıntısı yok yeterki dürüst ve kaliteli bir insan olsun işini iyi yapsın yeter bana. Ayrıca makaleler genel blog program, oyun indirme ve teknoloji ağırlıklıdır. Bir çok siteye yazdırılacaktır.

Ben yapabilirim diyen arkadaşlar aşağıdaki şablona göre ödeme kelime sayısı gibi bilgileri bildirirse sevinirim.

100 kelimelik ücret:
    200 kelimelik ücret:

Ödeme şekilleri:
    İletişim adresi:

Ekstra yazdıgı ve web sitelerinde yayınlanmış örnek makalelerini referans olarak görmek istiyorum. Özellikle referans göstermek için yazılmış makaleleri lütfen örnek göstermeyin.

Pm atanlar konu altına pm yaptığına dair mesaj yazarlarsa geri dönüş yapacağım.

İyi çalışmalar...
  • 07-04-2013, 19:06:13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Müşterimizle özel mesaj yolu ile iletişime geçilmiş olup dönüşü beklenmektedir.
  • 07-04-2013, 19:14:23
    Üyeliği durduruldu
    Tarafınıza özel mesaj yoluyla gerekli bilgiler gönderilmiştir.
  • 07-04-2013, 19:17:17
    Pm gönderildi.
  • 07-04-2013, 20:07:15
    Bir arkadaş ile iş anlaşması yapıldı ilginiz için teşekkürler.