• 01-04-2013, 23:38:04
    Merhaba arkadaşlar, daha 2 gün öncesine kadar photoshop açmışlığım yoktu.. Bir iki çalışma yaptım. Sizce nasıl?

Resimler büyük link ekliyorum..

http://hattat.web.tr/demo/has.jpg
    http://hattat.web.tr/demo/fatih.jpg
    http://hattat.web.tr/demo/onursal.jpg
    http://hattat.web.tr/et/sunum2.png

1 tasarım daha yaptım ;

Hem tersten hem düzden MN ; Mehmet nacarın ilk harfleri çıkıyor.
    Değerlendirmelerin devamını bekliyorum...
    Görüşlerinizi bekliyorum..
  • 02-04-2013, 19:39:56
    bi yorum yapamazmısınız? Kendimi geliştirmeye çalışıyorum...
  • 02-04-2013, 19:45:20
    Üyeliği durduruldu
    gerçekten dün başladıysan kısa zamanda çok güzel işler yapabilirsin.
  • 02-04-2013, 19:51:07
    Maşallah diyelim.

Umarım gerisi gelir başarılar.
  • 02-04-2013, 20:47:17
    Mamil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maşallah diyelim.

Umarım gerisi gelir başarılar.
    Çok teşekkürler, zevkli bir iş, kendimi geliştirmeye çalışacağım...

kalibrasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gerçekten dün başladıysan kısa zamanda çok güzel işler yapabilirsin.
    Evet hocam, forumdaki bir yarışmaya katılmak için başladım.. Video falan izlemedim, kendim kurcalayarak öğrendim...
  • 02-04-2013, 21:31:03
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle seçmiş olduğunuz bu yolda pek çok sıkıntı ile karşılaşacaksınız, ve başarılı olmak istiyor iseniz yılmayacaksınız.
    İkinci olarak örneklerden anladığım kadarıyla logo tasarımına ilgilisiniz. Ancak bunun için yanlış araçla başlamışsınız.

Logo maskot kurumsal kimlik alanında ilerlemek istiyor iseniz mutlaka vektörel bir program ile başlamalısınız. ( Adobe İllustrator veya Corel Draw gibi)

Daha sonra bol bol eğitim videoları izleyip pratik yapmalısınız. Bu süreç aylar hatta yıllar alabilir. Ancak yılmadan devam ederseniz başarılı olursunuz-ki özellikle İmay Et çalışmasındaki hayal gücü bu ışığı görmemizi sağlıyor- Önemli olan hayalgücü. Programı bir şekilde ezberleyip kurdu olabilirsiniz. Ancak hayal gücünüz olmadan hiçbir işe yaramaz.

Dediğim gibi bu hayalgücünü görüyorum sizde.İleride iyi işler çıkaracaksınız inşaallah.

Son olarak , kendinizi geliştirmeden sırf gelir olsun diye 5'e 10 'a logo yapıp , bu paraya çok iyi işler bekleyen müşterilerin peşinde koşmak yerine, çalışın , iyi şeyler ortaya çıkarın ve min. 100 TL 'ye iş vermek için bırakın müşteriler sizin peşinizden koşsun..

Başarılar..
  • 03-04-2013, 19:03:10
    axakal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öncelikle seçmiş olduğunuz bu yolda pek çok sıkıntı ile karşılaşacaksınız, ve başarılı olmak istiyor iseniz yılmayacaksınız.
    İkinci olarak örneklerden anladığım kadarıyla logo tasarımına ilgilisiniz. Ancak bunun için yanlış araçla başlamışsınız.

Logo maskot kurumsal kimlik alanında ilerlemek istiyor iseniz mutlaka vektörel bir program ile başlamalısınız. ( Adobe İllustrator veya Corel Draw gibi)

Daha sonra bol bol eğitim videoları izleyip pratik yapmalısınız. Bu süreç aylar hatta yıllar alabilir. Ancak yılmadan devam ederseniz başarılı olursunuz-ki özellikle İmay Et çalışmasındaki hayal gücü bu ışığı görmemizi sağlıyor- Önemli olan hayalgücü. Programı bir şekilde ezberleyip kurdu olabilirsiniz. Ancak hayal gücünüz olmadan hiçbir işe yaramaz.

Dediğim gibi bu hayalgücünü görüyorum sizde.İleride iyi işler çıkaracaksınız inşaallah.

Son olarak , kendinizi geliştirmeden sırf gelir olsun diye 5'e 10 'a logo yapıp , bu paraya çok iyi işler bekleyen müşterilerin peşinde koşmak yerine, çalışın , iyi şeyler ortaya çıkarın ve min. 100 TL 'ye iş vermek için bırakın müşteriler sizin peşinizden koşsun..

Başarılar..
    Hocam İllustrator kullanmaya biraz geç başladım. Şuan kullanıyorum, hevesliyim, inşallah bişeyler yaparız, çok teşekkürler, çalışmalarınızın bir kaçını gördüm, sizin gibi birinden tavsiye almak hoş... Teşekkürler...
  • 03-04-2013, 19:04:49
    Üyeliği durduruldu
    PARAYLA logo yapan bazı arkadaşlardan daha başarılı olmuş tebrikler kendini geliştirirsen ileride büyük işler çıkartırsın
  • 03-04-2013, 20:51:39
    HemenHediye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PARAYLA logo yapan bazı arkadaşlardan daha başarılı olmuş tebrikler kendini geliştirirsen ileride büyük işler çıkartırsın
    Sürekli çalışıyorum, eğer hevesim kırılmaz ise, grafik tableti almayı düşünüyorum.. Elim alışamadı, kağıt üzerinde çok daha güzel çalışmalar yapabiliyorum...