Merhaba,
Bisikletin arkasına kare plaka koyacağım. Arkasına olacağı için sadece 1 adet gerekli. Kare plaka, olacaktır. Ben arkalı önlü istemediğim için elinizde bulunan 1 sacın üstüne yapabilirsiniz. Kenarlarının boyalı olmasına gerek yok, 1. kalite falan olmasına da gerek yok.
En uygun fiyatı verirseniz talibim. İstanbul avrupa yakası gelir elden alırım harici şehir ve il dışıları kargo ile almak isterim.
Fiyatlarınızı konu içinden belirtirseniz veya gizlilik esastır derseniz özel mesaj gönderirseniz sevinirim.
Alış: Plaka bastırılacak sadece "1" adet. En ucuz fiyatı veren kişiler.
9
●679
- 04-04-2013, 01:41:44üstat bunla kimse uğraşmaz..Akıl vermek gibi olmasınama belki yardımcı oluurum diye yazıyım ; bi reklamcıya 2-3 tl ye yazısı kestirilir,uygun bir saca veya plexiglassa(ki aynı reklamcıda buda vardır) yapıştırılır bisiklete vs nereye ise monte edilir.buralardan çok zor.. max 8-10 tl tutar.
Yok illa kabartmalı olacak derseniz sahibinden de 25 Tl ye basanlar var.ordan faydalanırsınız diye düşünüyorum.Kolay gelsin. - 04-04-2013, 06:32:58Motorlu araçlar teknolojisi çalışanıyım ancak plaka basımı ile uğraşmıyorum.Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiket aksesuarlar ile uğraştığım doğrudur.
Uğraşan 1-2 kişi hatırlıyorum ancak maalesef kullanıcı adlarını hatırlamıyorum.Sertac06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ankara da olması lazım. Zaten 10 lirayı gözden çıkardım. Yapan olursa diyerekten yoksa dediğinizi yapacağım gidip kestirme olayları falan.
25 liralık muamele araçlara ve süs amaçlı kullanılıyor ahım şahım kaliteye gerek yok benim için şimdilik.
Teşekkürler. - 04-04-2013, 07:25:44Üyeliği durduruldu
- 04-04-2013, 21:23:56Aynen kenarda, ara sokakta. Biliyorum yolum düşmedi bir türlü oraya.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlarla taksime çıkarken açık görürsem sorayım oraya.
Ama gündüz gitmek lazım oraya da.
- 05-04-2013, 01:54:02belki ben yarin gidebilirim kanka sana haber veririmsio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle