• 02-04-2013, 15:28:19
    Arkadaşlar birisi facebook da bulunan bir sayfamızı eline geçirmesi için facebook profilini eline geçirmeden admin olabilir mi? Biraz araştırdım ama böyle bir şey yok. Bir arkadaşımın sayfası çalınmış ve kayde değer beğenisi var ve profilimde herhangi şifre değişikliği olmadı diyor ama sayfasını birileri eline geçirmiş ne yapmam gerekiyor? Acaba arkadaş yalan mı söylüyor?
  • 02-04-2013, 16:51:51
    Hocam başka admin var mıydı sayfada ? Yok ise, yalan söylüyor olabilir %95 ihtimalle ama günahını almak istemem.
  • 02-04-2013, 16:55:10
    Üyeliği durduruldu
    soyle de olmus olabilir. adamin sifresini ele gecirip baska birini admin yapmislar. sonra kendi hesabindan girip arkadasini adminlikten cikartmislar...
    boylece arkadasin sifrem calindigi icin sayfami aldilar diye facebooka sikayette bulunamaz.
  • 02-04-2013, 17:14:56
    Bu diyorki hayır hayır benim profil şifrem falan değişmemiş ve mailinede herhangi bir bildirim gelmemiş ama sayfası çalınmış nasıl olur 400 binlerde bir sayfa.
  • 03-04-2013, 17:41:30
    Biri onun facebook şifresini öğrense bile sayfasını çalmak için kendini yönetici yapmalı. Yönetici yaparken de asıl profil kitlenir, tekrar aktif etmesi gerekir. Gizli yanıtı falan bilmesi de imkansız. Artık kalan olasılıkları siz hesaplayın.
  • 03-04-2013, 17:45:34
    Serky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biri onun facebook şifresini öğrense bile sayfasını çalmak için kendini yönetici yapmalı. Yönetici yaparken de asıl profil kitlenir, tekrar aktif etmesi gerekir. Gizli yanıtı falan bilmesi de imkansız. Artık kalan olasılıkları siz hesaplayın.
    şifreyi bulduğuna göre? bu çokta zor bir ihtimal değil. bunu anlamak mümkün değil. günahını almayın kimsenin.
  • 03-04-2013, 17:49:38
    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şifreyi bulduğuna göre? bu çokta zor bir ihtimal değil. bunu anlamak mümkün değil. günahını almayın kimsenin.
    Ben kimsenin günahını almadım ki, sadece bir sayfayı çalmak için şifrenin öğrenilmesi yetmez onu diyorum.
  • 03-04-2013, 18:03:37
    Üyeliği durduruldu
    Serky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dediğiniz şey hep olmuyor. 2 den fazla işlem yaptıktan sonra oluyor genelde