• 26-03-2013, 01:24:30
    ...
  • 26-03-2013, 01:26:19
    Üyeliği durduruldu
    Valla okumadım ama yakın arkadaşın kız buldu seni unuttu o tarz bir durum mu ?
  • 26-03-2013, 01:29:14
    BurakTur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla okumadım ama yakın arkadaşın kız buldu seni unuttu o tarz bir durum mu ?
    Kazık üstüne kazık kazık üstüne kazık, yakın arkadaşım beni satamaz vururum aliyi Kız meselesi be hocam...
  • 26-03-2013, 01:30:36
    bende okumadım kısa bi özet geçsen?
  • 26-03-2013, 01:31:41
    Üyeliği durduruldu
    yetgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kazık üstüne kazık kazık üstüne kazık, yakın arkadaşım beni satamaz vururum aliyi Kız meselesi be hocam...
    Hocam bak kızlara fazla güvenme ne kadar sevsen bile.Ben sevdim kaç sene beraberdik sonra bıraktı gitti beni.Aynı şekilde en yakın arkadaşım 7 ay önce bi kız ayarladım git gide aramız bozulmaya başladı geçenlerde bana el bile kaldırdı o kız için bugün ayrılmışlar.O yüzden hiç bir kıza taviz verme kardeşim.
  • 26-03-2013, 01:33:55
    Hocam bak kızlara fazla güvenme ne kadar sevsen bile.Ben sevdim kaç sene beraberdik sonra bıraktı gitti beni.Aynı şekilde en yakın arkadaşım 7 ay önce bi kız ayarladım git gide aramız bozulmaya başladı geçenlerde bana el bile kaldırdı o kız için bugün ayrılmışlar.O yüzden hiç bir kıza taviz verme kardeşim.
    Şeytana güvenirim kıza güvenmem hocam, şeytandan beter

LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende okumadım kısa bi özet geçsen?
    Hocam okuyunca çıkar bunun acısı 2 saattir kısaltarak yazdım Sevgilim beni aldattı..
  • 26-03-2013, 01:35:55
    Üyeliği durduruldu
    yetgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şeytana güvenirim kıza güvenmem hocam, şeytandan beter

Hocam okuyunca çıkar bunun acısı 2 saattir kısaltarak yazdım Sevgilim beni aldattı..
    Aldattı mı ? Hiç uğraşma hocam kendisinden elbet çıkacak o yaptığı yanlış.Sen intikam diye tutturma boşver.Sana geri dönerse eğer taviz verme sakın.
  • 26-03-2013, 01:38:42
    Aldattı mı ? Hiç uğraşma hocam kendisinden elbet çıkacak o yaptığı yanlış.Sen intikam diye tutturma boşver.Sana geri dönerse eğer taviz verme sakın.
    İşte o salaklığı yapıp geri dönünce birde taviz verdim. Bi okusan hocam
  • 26-03-2013, 01:38:49
    okudum niye okumiyalim

ama verecek tavsiyem yok hep boyle oluyor sadece baglanma