• 21-03-2013, 17:12:17
    Merhaba,

20 sayfa video tasarımı çizdirilecektir, (Bazılarına sayfa bile demeye gerek yok, Basit ama hepsini ayrı ayrı saydım).

HTML & JS döküm de dahil olursa benim için çok daha iyi olur. (Hem çizim, Hem döküm de prof bir iş bekliyorum ve SEO ya uygun bir döküm olmalı. Abuk subuk yerlerde h1 kullanılmamalı mesela. Zaten dökümden sonra bu düzenlemeleri yaptıracağım).

20 Sayfa Çizim Ücreti :
    20 Sayfa HTML & JS Döküm Ücreti :
    Referanslar :

Şeklinde PM atarsanız sevinirim.
  • 21-03-2013, 18:36:19
    Üyeliği durduruldu
    inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

20 sayfa video tasarımı çizdirilecektir, (Bazılarına sayfa bile demeye gerek yok, Basit ama hepsini ayrı ayrı saydım).

HTML & JS döküm de dahil olursa benim için çok daha iyi olur. (Hem çizim, Hem döküm de prof bir iş bekliyorum ve SEO ya uygun bir döküm olmalı. Abuk subuk yerlerde h1 kullanılmamalı mesela. Zaten dökümden sonra bu düzenlemeleri yaptıracağım).

20 Sayfa Çizim Ücreti :
    20 Sayfa HTML & JS Döküm Ücreti :
    Referanslar :

Şeklinde PM atarsanız sevinirim.

video derken video sitesi içinmi?
  • 21-03-2013, 20:55:59
    Eğer ikisini bir arada yapacak birini bulamazsanız HTML-CSS için yardımcı olabilirim. Kolay gelsin
  • 23-03-2013, 21:58:08
    kaderimse_24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    video derken video sitesi içinmi?
    Evet
    Retreat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğer ikisini bir arada yapacak birini bulamazsanız HTML-CSS için yardımcı olabilirim. Kolay gelsin
    Teşekkürler,

Arayış Devam Ediyor, Referanslarını göndermeyen arkadaşları incelemeye almıyorum.