• 20-03-2013, 13:19:55
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Çeviri

Türkçe, İngilizce ve İtalyanca çeviri yapacağım . Çeviri ücretleri verilen işe göre belirlenecektir ancak genelde piyasadan daha ucuz fiyatlarla yapılır. İşin toplu olması halinde indirim yapılır ve devamlı çalışma halinde indirimler iş devamlılık kazandıktan sonra yapılacaktır.

Ayrıca Rusça - Türkçe, Arapça - Türkçe çevirileri de yapıyorum.

Rusça dan Türkçe'ye, İngilizceye veya İtalyanca'ya çeviri yapabilirim.
    Arapça'dan Türkçe'ye, İngilizceye veya İtalyanca'ya çeviri yapabilirim.

Ancak çeviri yaptığım dillerden Rusça ve Arapça'ya konuya uygun klavyem olmamasından dolayı çeviri yapamıyorum.

Makale

Türkçe, İngilizce ve İtalyanca makaleler de yazılır. Bunun için de kesin bir fiyat vermiyorum. Yazılar yine piyasanın altında fiyatlara yazılacaktır. Konu ve İstenen kelime sayısını bildirirseniz fiyat hakkında size geri dönüş yapacağım. Bu konu hakkında pm atabilir veya direk skype adresimle temas kurabilirsiniz.

TANITIM
    Ekşsisözlük tanıtım kaldırılmıştır. Uludağsözlük tanıtım yazısı yazılmaktadır. Uludağ sözlük tanıtım yazısı 2 tl'dir.

DİKKAT: Toplu verilen iş sonunda, alıcının makaleyi incelemesi için 5 saat verilir. 5 saat sonunda da ödeme talep edilir. Misli, Ziraat ve İş Bankası dışında alternatif ödeme yöntemi yoktur. Tekliflerinizi ona göre verirseniz sevinirim.
    İletişim :PM

Eğitim Bilgileri:
    Universite: Uludag Unv. Turk Dili ve Edebiyatı mezunu
    Yüksek Lisans: Ludwig Maximilian Munih Universitesi İtalyanca Filolojisi

Yazılar Seo'ya uygun olarak yazılır.
  • 21-03-2013, 20:45:23
    ilk ekşisözlük tanıtımı entry olarak yapılmıştır.
  • 23-03-2013, 01:08:38
    Üyeliği durduruldu
    ortlama 100-150 kelime ing. makale fiyatı nedir. ?
  • 23-03-2013, 01:28:19
    Merhaba,

Bir kaç çeviri örneklerinizle birlikte Rusça - Türkçe / Rusca - İngilizce olmak üzere kelime ve sayfa bazlı fiyatlarınızı bekliyorum.
  • 23-03-2013, 04:10:58
    pm olarak geri dönüş yapıldı
  • 23-03-2013, 21:04:21
    makale alındı gayet hızlı arkadai
  • 23-03-2013, 23:39:49
    Arkadaşlardan 50 kadar film için tanıtım yazısı aldım 1 gun içinde teslim ettiler kendilerine teşekkürler.
  • 24-03-2013, 18:49:33
    arkadaşlar, iş teklifi vereceklerim ve alacaklarım için söylüyorum. ben size iş teklifi veya fiyat sunduktan sonra onaylamadıysanız veya cevap vermediyseniz, lütfen gelip "iş bitti mi" diye sormayın.
  • 24-03-2013, 23:57:06
    verdiğim iş ancak bu kıdar kısa sürede ve bu kadar profosyonel bir şekilde yapılabilirdi, uzun süre çalışmak dileğiyle, kolay gelsin.