Youtube Hakkında Herşey.1 Saat 20 Dakikalık Çok özel Video (Mutlaka izleyin)
182
●47.557
- 23-03-2013, 23:34:13fransa,rusya,kanda,almanya vb..sasma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-03-2013, 22:32:22youtube anahtar kelime aracını nasıl bualabilirim?
ayrıca videomun sadece belirli ükelerce izlenmesini nasıl sağlyabilirim? - 02-04-2013, 09:18:05büyük ihtimalle şimdi açılan bi kanal yeni tasarımla açılıyordur ve bu yeni tasarımda ülke degiştirme yeri göremedim ben,sanırım yok.biçok kişi eski tasarımda dahi sürekli sayfanın altındaki yerden ülkelere bakıp burada amerika yok,ingiltere seçtim yine para kazanmama izin vermiyor diyip duruyordu fakat sayfa altındaki yerden ülke degişmiyor.sanırım sizde sayfanın altında bulunan kısımdan degiştirmeye çalışıyorsunuz ülkeyi....eski tasarıma dönüp,ülkeyi olması gereken yerden degiştirip tekrar yeni tasarıma geçmeniz gerekiyor.Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-04-2013, 16:19:34Hocam eski görünüme geçtim ülkeden abd yaptım olmadı.Bir de almanya deneyeyim dedim yine olmadıfatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-04-2013, 20:07:25eski görünüme nasıl geçtiniz hocamAmxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-04-2013, 02:27:39Muslera hocam Allah razı olsun daha ne diyebilirim ki.
Yeni tasarımda birkaç değişiklik oldu Muslera Hocam'ın videosundaki linkleri göremeyen arkadaşlar ;
1# www.youtube.com/onechannel > Bu adresten eski kanal görünümüne geçiniz.
2# Ülkeyi ABD yaptıktan sonra Video Yöneticisi'ne tıklayın.
4# Kanal ayarlarında genelde sanırım para kazanmaya tik koyun.
3# Yine sol tarafta Kanal Ayarları > Para Kazanma > Etkinleştirin
4# Sayfayı yenileyin sonra yine aynı yerde etkinleştirdikten sonra ayrıntılardan Parayı Hesabıma Nasıl Çekebilirim (Adsense bağlama) linkinden işlemlerinizi halledebilirsiniz.