• 18-03-2013, 08:44:06
    Merhaba herkese

1.5 - 2 ay önce partnerliğine kabul edildiğim Youtube üzerinde aralıksız araştırmalarım , kaynaklardan edindiğim bilgiler ile kısa süre içerisinde uzmanlaştım. Size kısaca avantaj ve dezavantajlardan bahsedeyim.

Alacağımız partnerlik Youtube ile çalışan çeşitli Video Networking firmaları. Firmalar kazançlarımızın %40 ına kadar kesinti yapmakta. Fakat adsense partner kanaldan kazandıklarımız , normal adsense hesabından kazandıklarımız arasında uçurum fark var. Neredeyse %40 lık kesinti hissedilmiyor.

Ayrıca "Yayın içi reklam seçenekleri" mevcut. Yani video öncesi reklamlar çıkıyor. Ortalama 1000 izlenimde kendi yabancı kanalımda 300-400 reklam gösterimi alıyorum. 1000 izlenme başı 2 dolar diye bir rakam yok. Bu rakam 2 dolardan , 20 dolara kadar yükseliyor.

Yani kısacası normal Adsense hesabınızla günlük 1000 izlenmeye sahip olup 0.3 , 0.4 $ gibi miktarlarda kazanç sağlarken ortalama 2-3 dolar arası kazandırmaya başlayacaktır.

En önemli kısmı da burası. 3 Telif hakkı alınca hesabınız kapatılmıyor. Size 1 hafta 10 gün süre veriliyor. Telif hakları problemlerinizi bu tarihe kadar çözün aksi taktirde hesabınız kapatılacaktır. Büyük telif haklarına girmediğiniz sürece içerik itiraz etme haklarınız bulunmakta. Şimdiye kadar bir kaç kanalımdan çeşitli telif hakları geldi. Hepsini verdikleri zaman içerisinde çözdüm.

Diğer bilgileri soru cevap şeklinde verebilirim.

Partnerlik danışmanlığı hizmetim;

Kanalınız yeni hesap aşamalığını geçmiş , az da olsa potansiyele sahipse %90 partnerlik alıyoruz.

- Kanalınıza gerekli modifikasyonlar yapıp , abone sayısına doğrudan etki edecek şekilde ayarlıyorum.
    - Partner Networkslere profosyonel şekilde başvuru yapıp onaylanması için içeriden editörler ile iletişime geçiyorum.
    - Başvuru onay süreci , ön onay süreci , ödeme ayarları ve yönetim paneli ayarlamaları yapılıp size kullanımı hakkında detaylı bilgi verilecektir.
    - İzlenme sayısına etki edecek kendi taktiklerimi de ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Bu hizmetin bedeli 25 TL. - Geri Ödeme garantili

Yeni kanal hizmeti

Yeni bir Youtube hesabını partnerlik kanalı için elverişli şekilde ayarlıyor , çeşitli videolar yükleyerek kanal popüleritesini arttırıyorum. Doğal yöntemlerle izlenme , abone sayısını arttıryor ve kanalı favoriler arasına alıyorum. Partnerlik ayarlarını da tam şekilde ayarlayıp size teslim ediyorum. Siz sadece oturmuş düzene yeni videolarınızı ekleyip para kazanmaya devam ediyorsunuz.

Bu hizmetin bedeli 60 TL. Maximum teslimat süresi 5-6 iş günü

Eğer ki bu işi kurallarına uygun şekilde yaparsanız , bu meblanın kat kat fazlasını kısa sürede kazanabilirsiniz. Partnerlik kanalına kabul edilmediğiniz taktirde ücret iadesi yapılacaktır.Şimdilik bu kadar.Sorularınızı buradan ve özel mesaj yolu ile de iletebilirsiniz.
  • 18-03-2013, 09:26:16
    Bir özel mesaj atıyorum...
  • 18-03-2013, 10:12:16
    Bu ilk hizmetten yararlanmak istiyorum % 10 luk ihtimal olurda olmaz ise iade yapacakmısınız? Detaylı görüşmek için msn pm lütfen
  • 18-03-2013, 10:42:55
    Ödeme bilgilerini gösterir misin? adsensen ile Partnerlik arasındaki gösterim başı ne kadar fark var görelim. Herkes daha fazla kazanırsın diyor başka birşey demiyor. Bi göremedik ikisi arasında ne kadar fark var!!!
  • 18-03-2013, 10:46:24
    Benim bu konuda merak ettiğim birkaç şey var.

Partner kanal ihtar alırsa partnerlik devre dışı mı kalıyor.
    Partnerlik anlaşması yaptıktan sonra kanalın networkte kalma süresi nedir?
  • 18-03-2013, 10:59:56
    PBacklink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ödeme bilgilerini gösterir misin? adsensen ile Partnerlik arasındaki gösterim başı ne kadar fark var görelim. Herkes daha fazla kazanırsın diyor başka birşey demiyor. Bi göremedik ikisi arasında ne kadar fark var!!!
    Aldığım ücret düşük bir ücret , ticari amaçlı yapmıyorum açıkcası. Bir öğrenci arkadaşa yardımcı olacağım. Ben zaten konuda yeni açılan bir kanalın kazanç örneğini ilettim.En büyük fark video öncesi reklamlardan para kazanıyorsunuz.

sasaleyte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim bu konuda merak ettiğim birkaç şey var.

Partner kanal ihtar alırsa partnerlik devre dışı mı kalıyor.
    Partnerlik anlaşması yaptıktan sonra kanalın networkte kalma süresi nedir?
    İhtarlarla aranızdaki ilişkiye karışmıyor partner networkler. Sadece açılışta temiz hesap istiyorlar. Ben aldığım uyarıları yöneticilere mail atıp nasıl reddedeceğim konusunda ve kurtulacağım konusunda destek dahi alıyorum. En az 1 yıl. Kontrakt imzalanıyor.
  • 18-03-2013, 16:01:54
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Günlük 15-20 K İzlenmeli Bir kanalım Var abone sayısı düzenli artıyor şuan 300 abone civarı . Daha Önce Para Kazanma Seçenegini Aktif ettim birkere . Partner Programına Kabul Ettirebilirseniz Görüşelim
  • 18-03-2013, 16:38:49
    Herkese özel mesaj gönderildi
  • 18-03-2013, 17:12:02
    1 adet kanal için anlaşıldı ödemesi geçildi hizmet bekleniyor.....