Sitenin açılış tarihi: Haziran 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Firma Rehberi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Alan Adı: İHS Üzerinden devredilecektir.
Hosting dahil midir: 1 ay
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Merhaba arkadaşlar site biglileri yukarıdaki gibidir. Başka projeler ilgilendiğim için bir türlü bu siteyle ilgilenemedim ve ilgilenecek zaman bulamıyorum o yüzden satmaya karar verdim. İlgilenecek ellerde site çok iyi yerlere gelir. Siteyle ilgilenemediğim için reklam geliri olmadı ve istatistik veremicem malesef. Yazılım TTyazılım'a aittir ve 1 alan adına lisanslıdır mevcut alan adı ile birlikte devrediyorum isteyene kendi alan adınada devredebilirim. Orjinal halinde 3 farklı üyelik tipi mevcuttu. Ben sadece ücretsiz firma eklemeye göre düzenledim siteyi ve baya değişlik yaptım. İsterseniz eski halindeki 3 farklı üyelik tipine veya Gold ve ücretsiz üyelik tipine göre ayarlayıpta devredebilirim. Siteyi yukarıdaki adresten inceleyebilirsiniz. Ayrıca alt tarafa site ile ilgili görselleride ekledim ordanda bakabilirsiniz. Fiyatta minik bir pazarlık olur. Onun haricinde sanalpazar üzerinden 12 taksit ile satış yapabilirim (+%5 komisyon alıcıya aittir).
Yazılımın özelliklerine buradan bakabilirsiniz: https://www.r10.net/script-satisi/828...-islevsel.html
Lütfen ciddi alıcılar teklif versin...
Site Görselleri