• 11-03-2013, 22:12:06
    Selamlar,

Affilliate networkümüz ReklamAction’ın 15 Mart’a Portaxe’de düzenleyeceği affiliate marketing etkinliğinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
    Yayıncı kampanyamız çerçevesinde Dacia marka otomobil çekilişinin de yapılacağı etkinliğin programına ve detaylarına aşağıdaki adresten ulaşabilir,katılım formunu doldurabilirsiniz.

http://www.reklamaction.com/etkinlik2013/

Not : Rezervasyon için en geç 13 Mart Çarşamba gününe kadar bilgi vermenizi rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

ReklamAction Ekibi
  • 13-03-2013, 15:17:59
    Çekilişe gidemeyeceğim ama 4 adet biletim var )) Bakalım belki çıkar.

Ama şunu yadırgıyorum. Kocaman bir firma ve ödül 2012 model bir Dacia Sandero. Bunun yerine 10-15 tane Iphone verilse çok daha fazla şansımız olurdu.
  • 17-03-2013, 08:07:10
    ne oldu bu çekilişibn sonu ? kime çıktı bu araba.. sitelerinde de bişey yazmamışlar 2 gündür.. merak ettim
  • 17-03-2013, 08:21:22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Webrazzi üzerinden etkinliği canlı olarak takip ettim. Sigortam.net, evim.net ve trendyol yetkilileriyle yapılan sohbeti keyifle izledim ve genel olarak faydalı olduğunu düşünüyorum.

"Sabahları insanlar işe giderken mobil üzerinden birkaç saatliğine oldukça fazla trafik oluşturuyorlar ve hatta yine mobil üzerinden alışveriş yapıyorlar.." cümlesi gibi vizyon genişleten ayrıntılar özellikle hoşuma gitti.
  • 17-03-2013, 08:30:08
    Mail attım cevaplayan yok.
  • 17-03-2013, 08:36:10
    Kazanan kişinin ismini bilmiyorum ama sanırım numarasının başı ve sonu aklımda. 3xx0 numaralı kişiye çıktı araba. Kendisi bir erkekti.
  • 17-03-2013, 09:12:08
    MetinGumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kazanan kişinin ismini bilmiyorum ama sanırım numarasının başı ve sonu aklımda. 3xx0 numaralı kişiye çıktı araba. Kendisi bir erkekti.
    hangi numaranın kime ait olduğunu nasıl öğreniyoruz ? ben mesela çekiliş numalarımı bilmiyorum nasl öğreneceğim
  • 17-03-2013, 10:32:58
    napster4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi numaranın kime ait olduğunu nasıl öğreniyoruz ? ben mesela çekiliş numalarımı bilmiyorum nasl öğreneceğim
    Nasıl öğreneceğinizi bilmiyorum, belkide kendileri numaralandırdılar kayıt sırasına göre. Bir iki gün içerisinde zaten mutlaka açıklarlar. Sitelerini yeniliyorlarmış, bu hafta içerisinde aktif olacakmış yanlış duymadıysam. Blog'da ekleyeceklermiş, muhtemelen yeni siteyle kazananlarda açıklanır.

Yada ben sabredemem diyorsanız reklamaction etiketini twitter'da arayın. Sanırım çalışanları o gün konuyla ilgili tivitler paylaşmıştı. Onlardan birine ulaşırsanız cevabı verecektir.
  • 17-03-2013, 15:44:22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Etkinliğin hafta içi olması kötü oldu. Hafta sonu olsaydı kesin katılırdım.
    Çekilişi canlı izledim. Kazananlar şöyleydi;

Asil: S koçak
    1. yedek: S afacan
    2. yedek: F gürbüz

Toplam çekiliş hakkı sayısı: 4049