Site adresi www.wmsiteniz.com
Site için istenen fiyat : 150 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense Aylık 5$ Civarı
Kategori, sitenin içeriği nedir: Webmaster Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 80-100 Tekil Hit
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet.
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: vbulletin Lisans Dahil değildir
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.
Alexa: http://www.alexa.com/search?q=wmsite..._home&p=bigtop
Adsense hesabı verilmeyecektir konu başlığı mod arkadaşlar tarafından düzeltilebilirse sevinirim.Sadece site satılacaktır.
Adsense Gelirli Webmaster sitesi içerisinde 18,76 $ Bulunan Adsense Hesabı ile birlikte
7
●650
- 08-03-2013, 23:35:04Üyeliği durduruldu
- 08-03-2013, 23:44:14Üyeliği durdurulduAcil para lazım o sebepten satıyorum fiyat konusunda bişey yapamam zaten 18,76$ 35 TL vs adsenseden gelicek böyle bir siteyi 100 TL'ye almış olacaksınız ama ciddi alıcıysanız ufakta olsa bişey düşünebiliriz fiyatda.The_joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-03-2013, 00:34:56Üyeliği durdurulduöncelikle buraya yansıtmanıza üzüldüm,sizede msn üzerinden belirttiğim üzere başka bir arkadaşta ekledi sizden önce onunlada konuşuyorum eğer onunla anlaşamazsak site sizindir dedim,buraya kadar doğrumudur? Madem buraya taşıdınız konuşmalarımızın hepsi aşağıda mevcutturShifty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umut: merhaba Forum Tanıtım Hizmeti: merhaba umut: Umut ben r10.net Shifty siteniz ve adsense hesabı için ekledim Forum Tanıtım Hizmeti: buyrun umut bey yarıdmcı olayım umut: adsense hesabı hakkında bilgi verirmisiniz ne zamandır açık ne kadar süredir kazandı herhangi bir sorun varmı pin ne zaman girildi hiç ödeme alındı mı ? Forum Tanıtım Hizmeti: 4-5 aydır açık kuponlardan önce tıklamalardan gelir iyiydi sonrasında düşüş yaşadı aylık 5$ civarını bulmakta 1-2 ay önce pin girildi hiç ödeme alınmadı umut: anladım hocam 120 okey ise ben alıyorum ancak ödemeyi yarın öğlen yapabilirim kesin sorun olmazsa konuya yazım kapatalım yarın öğlen ödemenizi yapayım devri halledelim Forum Tanıtım Hizmeti: şu an bi arkadaş sadece adsense hesabı için 100 TL verebiliceğini söyledi bir kaç arkadaşla daha pm ile görüşüyoruz,yarına kadar müsade edin satılmazsa sizindir ok ama fiyat üzerinde tekrar görüşürüz? umut: yok suan alıcam okey nedir fiyat üzerinde görüşmemiz Forum Tanıtım Hizmeti: bana lazım olan 150 TL zaten ihtiyacım olmasa bu paraya siteyi satma niyetim yok umut: hocam ben arkadasımdan istedim suan 120 tl olarak ok derseniz hemen halldelim daha hesabı bile incelemedim yani bende hesap için alıyorum ? Forum Tanıtım Hizmeti: diğer arkadaşlada görüşüyorum şu an burdaysanız bir süre daha umut: yok hocam cıkacağım bende Forum Tanıtım Hizmeti: olumlu olumsuz birazdan cevap verebilirim umut: 150 mi diyosunuz illaki tamam 150 vereceğim madem para sorun ? umut soydan: hocam çıkacağım üzerimde yok para arkadastan alacağım hallediyorsanız halledelim size zahmet yoksa cıkayım sorun yok Forum Tanıtım Hizmeti: bir 5 dakika müsade edermisiniz. umut soydan: sebep Forum Tanıtım Hizmeti: dönüş yapıcam size umut soydan: hocam neden eklediniz o zaman madem boyle yapacaksınız hocam ben seni bekliyorum çıkmak için ok yada yok dersen cıkacağım yada halledelim arkadasımda bekliyor bedavada versen almıyorum ticaretini sevmedim ayıp yaptıgın iyi geceler sana Forum Tanıtım Hizmeti (00:17): kusura bakmayın,beklettiğim için özür dilerim,hakkınızı helal edin Forum Tanıtım Hizmeti: 5 dakika beklermisiniz dedim umut soydan: bekleyemem demiştim hocam ? Forum Tanıtım Hizmeti: baştan başka bir arkadaşla konuşuyorum demiştim size umut soydan: neyi beklicem ki baskasının vereceği parayı mı o zaman bastan beni eklemeseydiniz hocam çıkmam gerekiyor ok mi yok mi ? halen bir cevap vermedin Forum Tanıtım Hizmeti: diğer arkadaş sizden önce yazdı dolayısıyla sıra onun onunla anlaşamazsam sıra sizin benide sıkıntıya soktunuz,sizi oyalama gibi bir edepsizliğim yok umut soydan: okey hocam siz onla anlasın ben almıyorum iyi geceler Forum Tanıtım Hizmeti (00:20): siz bilirsiniz.
- 09-03-2013, 00:52:06is_for_you adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bu pm 'nin üzerine yapılacak tek işlem satıştır, okey ödemeyi yarın kabul etmediniz arkadaşım gönderecekti fakat siz fiyat yükselttiniz onada okey dedim, ancak hala başka şeyler peşindesiniz.
Eğer başkası ile görüşüyordu iseniz beni eklemeseydiniz 5 dk sonra ekleseydiniz. Acelem var çıkıyorum. konuyu uzatmayın boşuna iyi geceler, iyi satışlar. - 13-03-2013, 21:05:35pm attım dönüş bekliyorumis_for_you adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle