• 01-03-2013, 18:20:08
    Üyeliği durduruldu
    Finansbanktan sürekli arıyorlar, hal hatır soruyorlar, bi sıkıntı varmı öğrenmek istiyorlar. Gerçekten az çok bi banka tarafından hatırlanıyoruz.

Sonuçta müşterisiyiz. Ancak böyle birşeyi ben diğer bankalarda ve diğer tüm abonesi olduğum şirketlerde göremediğim için böyle bir teşekkürü dile getirmek istedim.
  • 01-03-2013, 18:21:04
    Üyeliği durduruldu
    yanlış yere açmışsınız
  • 01-03-2013, 18:22:26
    Bana 45 günde getirdiler kartı. Müşteri hizmetleri kartı aldıktan sonra değerlendirme yapabilir miyim diye sordu. Dedim ki hiç yapmayım olumlu sonuç çıkmaz. Teşekkür etti , kapattık
  • 01-03-2013, 18:23:39
    Üyeliği durduruldu
    allah işte bir bakmışsın orda bir bakmışsın burda
  • 01-03-2013, 18:31:21
    Üyeliği durduruldu
    bossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yanlış yere açmışsınız
    Düzeltildi

DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana 45 günde getirdiler kartı. Müşteri hizmetleri kartı aldıktan sonra değerlendirme yapabilir miyim diye sordu. Dedim ki hiç yapmayım olumlu sonuç çıkmaz. Teşekkür etti , kapattık
    Sana bakma Ünallix senin hesabının olmadığı Dünya'da bi banka göremiyorum

bossdesigner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    allah işte bir bakmışsın orda bir bakmışsın burda
    Anlamadım hocam
  • 01-03-2013, 18:32:53
    ben müşterileri değilim benide arıyorlar ben belki hatırlanmak istemiyorum.
  • 01-03-2013, 18:39:56
    Geçtiğimiz ay başvuru yapmaya karar vermiştim. Formu doldururken işim çıktı yarıda bıraktım.. O günün akşamında telefon geldi ve "formu dolduruken yarıda bırakmışsınız, kartımızı almak ister misiniz" diye telefon gelince çok şaşırdım. Eve davet etmemin ardından 2 gün sonra hanım hanımcık bir bayan geldi eve. Güzel bir şekilde bilgilendirme yaptı kalem ve defter hediye etti ve kartıma kavuştum. Şu ana kadar çok memnunum, madem böyle bir konu açıldı bende teşekkür ederim kendilerine.
  • 01-03-2013, 18:40:26
    Benide sık sık arıyorlar. Normalde şikayet ederdim bu durumdan ama ilgileniyorlar, yaptığım ya da yapmayı düşündüğüm işlemler hakkında bilmediğim konularda bilgi veriyorlar. Baya kafama takılan şeyler vardı oturdum tek tek sordum gayette güzel anlattılar. Diğer bankalar gibi size şunu kakalayalım demediler hiç. En azından enpara da böyle oldu
  • 01-03-2013, 18:53:39
    Üyeliği durduruldu
    Maeglin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benide sık sık arıyorlar. Normalde şikayet ederdim bu durumdan ama ilgileniyorlar, yaptığım ya da yapmayı düşündüğüm işlemler hakkında bilmediğim konularda bilgi veriyorlar. Baya kafama takılan şeyler vardı oturdum tek tek sordum gayette güzel anlattılar. Diğer bankalar gibi size şunu kakalayalım demediler hiç. En azından enpara da böyle oldu
    Zaten her aramada dedikleri tek şey; ''Kart aidat ücreti bulunmamaktadır kartımızda'' Bu yüzden kakalama olmuyor bence