• 27-02-2013, 01:10:02
    Üyeliği durduruldu

Windows Live MESSENGER Üzerinden İletişim;

Merhabalar çok değerli R10 üyeleri, takipçileri;

Hepimiz biliyoruz ki, işlemler doğru yapıldığında, Google sıralamalarına etki eden ender hizmetlerden birisi de forum tanıtımıdır.

Peki bu doğru işlemlerden kastımız nedir?
    • Program kullanmıyoruz, tüm işlemleri bizzat ellerimizle gerçekleştiriyoruz.
    • İşlemler doğal süre zarfıyla ve bir insanın yapabileceği hızda gerçekleştirildiği için spam, otomatik tarzı izler bırakmadan işlemleri tamamlıyoruz.
    • Küçük paketlerden çok, büyük paketleri almanızı öneriyoruz. Çünkü, ne kadar fazla siteden, ne kadar kalıcı link alırsanız o kadar iyidir.
    • Paketlerimizi sizlere sunarken sitenizi inceliyoruz. Kelime bazlı filtreden kaçınmanız için size uygun paketi ve makale tercihlerini sunuyoruz.
    • Büyük paketlerde, örneğin; "350 Farklı Siteye Tanıtım" paketimizde makale sayısını kelimelerinize göre fazlalaştırıp, çalışmanın etki alanını arttırmanıza yardımcı oluyoruz.
    • Kısacası, bu paketimizde de ücretsiz danışmanlık vererek, hizmetimizi Meyuza kalitesiyle Google üzerinde kelime bazlı yükselme ve link dağılımı hizmetlerini profesyonel olarak sizlere sunuyoruz.

Saygılarımızla,
    Meyuza Web & Solutions - Profesyonel Web Çözümleri
  • 27-02-2013, 01:15:41
    Siftah yapmak istiyorum, özel mesaj atıyorum.
  • 27-02-2013, 14:37:07
    Üyeliği durduruldu
    BySeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siftah yapmak istiyorum, özel mesaj atıyorum.
    Merhabalar,

İletişime geçilmiştir. Dilediğiniz zaman yardımcı oluruz, çalışmak dileğiyle.

Sormak istediklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Forum tanıtımı hizmeti "DANIŞMANLIK DAHİLİNDE" tüm profesyonelliğiyle ve son hızıyla devam etmektedir.
  • 27-02-2013, 18:01:12
    paketlerde fazla makale secenegı derken?

sizin tarafınızdan sunulan makale varmı?

kaç makaleye kadar fazla verebiliyoruz?

makaleyi siz yazarsanız kaç liradan yazarsınız?
  • 27-02-2013, 18:06:01
    Üyeliği durduruldu
    Bende Merak Ediyorum Fazla Makale Seçenegi Kısmındaki Makaleler Sizin tarafınızdanmı Yazılacak
  • 28-02-2013, 21:14:26
    Üyeliği durduruldu
    CAPOEIRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    paketlerde fazla makale secenegı derken?

sizin tarafınızdan sunulan makale varmı?

kaç makaleye kadar fazla verebiliyoruz?

makaleyi siz yazarsanız kaç liradan yazarsınız?
    Merhabalar,

Bizim tarafımızdan tüm paketlerde 1 adet makale sunulur.

Makale sayısını kendiniz de belirleyebilirsiniz. Lâkin bu konuda makale sayısı & keyword orantısını işin profesyonellerine yani bizlere bırakmanızı öneririz.

SEO Uyumlu Özgün Makale Editörü Hizmeti adresindeki yazarlarımız haber ajansında çalışmış olan, alanında profesyonel yazarlardır. Fiyatlarımıza linkten göz atabilirsiniz.

Normal tarzda makalelerimizin fiyatı ise;

100 kelime 1 TL
    150 kelime 1.5 TL
    200 kelime 2 TL
    250 kelime 2.5 TL

Şeklinde kelime başı 0,01 TL üzerinden hesaplanmaktadır.

Sormak istediklerinizi çekinmeden sorabilirsiniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

oRumJack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende Merak Ediyorum Fazla Makale Seçenegi Kısmındaki Makaleler Sizin tarafınızdanmı Yazılacak
    Merhabalar,

Paketlerimizde tarafımızdan yazılan standart makale sayısı 1 (bir)' dir. Dilerseniz ücretiyle bizim editörlerimiz hazırlar, dilerseniz makalelerinizi tarafımıza siz iletebilirsiniz.

Bizim buradaki en büyük artı yanımız, sitenize özel bir çalışmayı size sunmamızdır. Keyword dağılımını iyi ayarlayarak, anchor text çeşitliliği sağlayarak geneli kalıcı olan linkler almanız tamamiyle pozitif (+) bir etkendir.

İşin profesyonelliği yanında yazılan yazılarınızında profesyonel olmasını istiyorsanız, SEO Uyumlu Özgün Makale Editörü Hizmeti adresindeki paketlerimizi öneririz. Bu adresteki yazarlarımız haber ajansında çalışmış olan, alanında profesyonel yazarlardır. Fiyatlarımıza linkten göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Forum tanıtımı hizmeti "DANIŞMANLIK DAHİLİNDE" tüm profesyonelliğiyle ve son hızıyla devam etmektedir.
  • 01-03-2013, 00:44:41
    Üyeliği durduruldu
    Arkadas isinin ehlidir ve guvenilirdir .

Kolay gelsin iyi çalışmalar.
  • 02-03-2013, 22:59:08
    Üyeliği durduruldu
    legendking15 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadas isinin ehlidir ve guvenilirdir .

Kolay gelsin iyi çalışmalar.
    Merhabalar,

Güzel yorumunuzdan ötürü teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

• 10-03-2013, 23:51:18
    hayırlı işler mert dostum