Başlık garip gelmiş olabilir.
Açıkları kullanarak yasadışı sözde pasaport kaydı yapacaklar YAZMASIN.
Adam akıllı, son 1 ay içinde yurtdışından dönmüş, pasaportunun kayıt hakkını satacak kişiler YAZSIN.
1- Kayıt için vergi ödemesi + pasaport hakkı ücreti dahildir. Yani vergiyi ödeyip kaydettireceksiniz.
2- Kayıt esnasındaki evrakları bana göndereceksiniz.
Çok basit, kendi telefonunuzu kayıt ettiriyor gibi ettirip, belgeleri yollayacaksınız.
Alternatif yollar önermeyin lütfen, belge kesinlikle istiyorum.
Sonuçta kayıt ettirdiğiniz an cihaz sizin üzerinize görünüyor. Belgeler elimde olmalı sonra sıkıntı yaşanmasın diye.
Sanalpazardan taksit açan olursa, vereceğim rakam 250TL dir.
Alış: Pasaport kaydı. Adam akıllı yapacaklar yazsın.
15
●1.422
- 24-02-2013, 18:15:13Hocam olayı anlamadım ama size böyle birşey anlatayım.
Profilimde gözükeceği gibi Rize'de yaşıyorum, burdan batuma geçerek telefon alıyorlar (geçişler pasaportsuz 1tl) ve Türkiye'de çalışması için vergi dairesine 120tl ödüyorlar (pasaportsuz) birşey yapıyorlar orda telefon açılıyor sorunsuz. - 25-02-2013, 11:43:18Biraz üzerine düşününce mantıklı geldi.sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pasaportsuz kimlikle çıkıldığını bildiğim için.
Ancak pasaport olmadan sırf "yurtdışına çıktınız" diye kayıt mümkün oluyorsa, o zaman mükemmel bir yol bu. - 25-02-2013, 12:06:41Ben iphone 5'i 1200 TL'ye aldım.sosyalnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada aldığımda 2200 TL idi.
Yani Amerikadan neredeyse 2 tane alıyordum. 115 lirada pasaport parası verdim.
Bence hesabı bir daha yapın
- 25-02-2013, 12:11:04Üyeliği durdurulduHocam şuan 1500-1550 TL arası satılıyor çoğu yerde(yurtdışı). Garantili ise Gold'da falan 1950 TL.utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha tabii kendiniz getirince dediğiniz fiyata geliyor. - 25-02-2013, 12:29:53bu dediğiniz şekilde oluyor kıbrısa gittim geldim pasaportsuz kimlik ile bi kagıt veriyorlar gidip geldiginize dair onla kayıt yapılıyor bizzat yaptımmyHalici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-02-2013, 13:08:40Üyeliği durduruldupeki 1.5 sene önce pasaporta kayıt yapılmış ise, yinede yapıyorlarmı bu işlemi?affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çünkü ben kendi pasaportuma 1.5 sene önce kayıt yapmıştım. biliyorsunuz süre 2 yıldır. her 2 senede bir kayıt yapabiliyorsun.
acaba böyle bir giriş çıkış yapılsa ve kağıt alınsa işlem yapılıyormu ?
ve bu belgeyi nereden alıyoruz ?