• 22-02-2013, 14:16:32
    Başlık garip gelmiş olabilir.

Açıkları kullanarak yasadışı sözde pasaport kaydı yapacaklar YAZMASIN.

Adam akıllı, son 1 ay içinde yurtdışından dönmüş, pasaportunun kayıt hakkını satacak kişiler YAZSIN.

1- Kayıt için vergi ödemesi + pasaport hakkı ücreti dahildir. Yani vergiyi ödeyip kaydettireceksiniz.
    2- Kayıt esnasındaki evrakları bana göndereceksiniz.

Çok basit, kendi telefonunuzu kayıt ettiriyor gibi ettirip, belgeleri yollayacaksınız.

Alternatif yollar önermeyin lütfen, belge kesinlikle istiyorum.
    Sonuçta kayıt ettirdiğiniz an cihaz sizin üzerinize görünüyor. Belgeler elimde olmalı sonra sıkıntı yaşanmasın diye.

Sanalpazardan taksit açan olursa, vereceğim rakam 250TL dir.
  • 24-02-2013, 18:15:13
    Hocam olayı anlamadım ama size böyle birşey anlatayım.
    Profilimde gözükeceği gibi Rize'de yaşıyorum, burdan batuma geçerek telefon alıyorlar (geçişler pasaportsuz 1tl) ve Türkiye'de çalışması için vergi dairesine 120tl ödüyorlar (pasaportsuz) birşey yapıyorlar orda telefon açılıyor sorunsuz.
  • 25-02-2013, 11:43:18
    sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam olayı anlamadım ama size böyle birşey anlatayım.
    Profilimde gözükeceği gibi Rize'de yaşıyorum, burdan batuma geçerek telefon alıyorlar (geçişler pasaportsuz 1tl) ve Türkiye'de çalışması için vergi dairesine 120tl ödüyorlar (pasaportsuz) birşey yapıyorlar orda telefon açılıyor sorunsuz.
    Biraz üzerine düşününce mantıklı geldi.
    Pasaportsuz kimlikle çıkıldığını bildiğim için.

Ancak pasaport olmadan sırf "yurtdışına çıktınız" diye kayıt mümkün oluyorsa, o zaman mükemmel bir yol bu.
  • 25-02-2013, 12:06:41
    sosyalnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telefonu 400-500 lira ucuza alacam diye uğraş, al, ardından 200 lira harcayıp kayıt ettir, telefonunun garantisi olmasın... Neden o kadar uğraş, kaldı ki telefonu kayıt ettiren kişi çalındı diye ihbarda bulunsa imei numarasından yakalanıp hapse girme ve telefondan olma ihtimali de var...

Bence 3 kuruş için değmez bu kadare oyuna, alın yasal bir firmadan Cep Telefonu hem paranız da yabancıya değil yerliye gitmiş olur, satan kişi de vergi ödemiş ve devlete millete hayırlı bir iş etmiş olur.... Hem eminim Batum'a git gel yol parasından da daha ucuza gelmiş olur...
    Ben iphone 5'i 1200 TL'ye aldım.
    Burada aldığımda 2200 TL idi.
    Yani Amerikadan neredeyse 2 tane alıyordum. 115 lirada pasaport parası verdim.
    Bence hesabı bir daha yapın
  • 25-02-2013, 12:11:04
    Üyeliği durduruldu
    utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben iphone 5'i 1200 TL'ye aldım.
    Burada aldığımda 2200 TL idi.
    Yani Amerikadan neredeyse 2 tane alıyordum. 115 lirada pasaport parası verdim.
    Bence hesabı bir daha yapın
    Hocam şuan 1500-1550 TL arası satılıyor çoğu yerde(yurtdışı). Garantili ise Gold'da falan 1950 TL.

Ha tabii kendiniz getirince dediğiniz fiyata geliyor.
  • 25-02-2013, 12:29:53
    myHalici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biraz üzerine düşününce mantıklı geldi.
    Pasaportsuz kimlikle çıkıldığını bildiğim için.

Ancak pasaport olmadan sırf "yurtdışına çıktınız" diye kayıt mümkün oluyorsa, o zaman mükemmel bir yol bu.
    bu dediğiniz şekilde oluyor kıbrısa gittim geldim pasaportsuz kimlik ile bi kagıt veriyorlar gidip geldiginize dair onla kayıt yapılıyor bizzat yaptım
  • 25-02-2013, 12:31:30
    sosyalnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telefonu 400-500 lira ucuza alacam diye uğraş, al, ardından 200 lira harcayıp kayıt ettir, telefonunun garantisi olmasın... Neden o kadar uğraş, kaldı ki telefonu kayıt ettiren kişi çalındı diye ihbarda bulunsa imei numarasından yakalanıp hapse girme ve telefondan olma ihtimali de var...

Bence 3 kuruş için değmez bu kadare oyuna, alın yasal bir firmadan Cep Telefonu hem paranız da yabancıya değil yerliye gitmiş olur, satan kişi de vergi ödemiş ve devlete millete hayırlı bir iş etmiş olur.... Hem eminim Batum'a git gel yol parasından da daha ucuza gelmiş olur...
    reklamlar...
  • 25-02-2013, 13:08:40
    Üyeliği durduruldu
    affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu dediğiniz şekilde oluyor kıbrısa gittim geldim pasaportsuz kimlik ile bi kagıt veriyorlar gidip geldiginize dair onla kayıt yapılıyor bizzat yaptım
    peki 1.5 sene önce pasaporta kayıt yapılmış ise, yinede yapıyorlarmı bu işlemi?
    çünkü ben kendi pasaportuma 1.5 sene önce kayıt yapmıştım. biliyorsunuz süre 2 yıldır. her 2 senede bir kayıt yapabiliyorsun.
    acaba böyle bir giriş çıkış yapılsa ve kağıt alınsa işlem yapılıyormu ?

ve bu belgeyi nereden alıyoruz ?
  • 25-02-2013, 13:23:29
    yeğenim ümreden geldi. hizmet almadıysanız yardımcı olabilirim..