[B]Site için istenen fiyat:
Sitenin aylık getirisi: Reklam yeni koyuldu, Bilgiler Aşağıda.
Sitenin açılış tarihi: 19.12.2012 / isimtescil
Domain Açılış / Bitiş Tarihi: 09.12.2012 - 09.12.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film Ödülleri, Haberleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: Detaylı Açıklama Aşağıdadır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Ay / PR 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahildir.
Hosting dahil midir: Hayır, Belirli bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Siteyi Satma Sebebim
Yurtdışındayım ve web siteleriyle uğraşacak fazla zamanım olmuyor, o yüzden gelmeden birçok sitemi satmıştım. Bu siteyi satma sebebim de ilgilenemiyor olmam ve biraz nakite ihtiyacım olmasıdır.
Site için Genel Açıklama
Bir hevesle açtığım ve zamanım olmadığından ilgilenemediğim bir site aslında. Şunu da söylemek istiyorum; potansiyeli olmayan bir site açmam, şuana kadar sattığım tüm sitelerim de Adsense olsun, kelimesindeki sıralamaları olsun çok iyi yerlere gelmiştir. Oldukça araştırıp bulduğum .com uzantılı, niche olduğunu düşündüğüm bir domain ismine sahiptir. Özellikle ödül törenleri öncesi ve sonrası inanılmaz bir hit potansiyeline sahiptir.
Siteye şuana kadar; 50TL bot için, 20TL logo için, ayrıca 3-4 gün önce PR3 kaliteli bir siteden 3 aylık link alınmıştır. Kelimesinde site yeni olmasına rağmen ilk sayfadadır ve yükseleceği de kesindir zaten.
Sitenin alexa dünya değeri 750K'dır.
Gelir Hakkında: Siteye bugün Adsense koydum, o yüzden kazanç hakkında birşey söylemiyorum ama hit durumundan zaten az çok gelirini tahmin edebilirsiniz.
Sadece 100TL'den fazla genel olarak masraf yaptığım bir site ve geleceği olan bir site olduğu kesin.
Sitenin Hit Bilgisi
Sitenin şuanda tüm hiti Google'dan gelmektedir ve aşağıdan göreceğiniz gibi hiti 250-450 arasında değişmektedir ve artmaktadır. Zaten site adresini alan arkadaşlar sayyac'dan bakabilirler.

Oscar törenleri sebebiyle 24 Şubat günü 7185 hit almıştır.
25 Şubat günü ise sadece 20 dakikada 543 hit almıştır ve hızla artmaktadır.

Sitede yayınlanan yazılar facebook, twitter, wordpress.com gibi yerlerde de otomatik imlenmektedir. Ayrıca sitenin facebook ve twitter sayfa isimleri de kelimesiyle aynıdır.
Ödeme şekilleri Misli, İş Bankası uygundur. Sitenin tüm bilgilerini olabildiğince açıklamaya çalıştım o yüzden lütfen diğer sorularınız için konu altından pm istediğinizi belirtin.
Sadece site adresini öğrenmek için pm istemeyin, pm isteyip de olumlu olumsuz dönüş yapmayacaksanız da pm istemeyin.
Alıntı