arkadaşlar elimde son günlere ait tüm güncel şarkılar türkçe yabancı 320 kalitesinde var. Bunları upload ederek birşeyler yapmak istiyorum. Önerisi olan var mı? toplu upload nasıl yapılır bu işin püf noktaları nelerdir, bir beyin fırtınası yapalım
bu mp3leri oluşturmak için aylarımı harcadım ve hala devam ediyorum.
elimde iyi bir mp3 arşivi var, ne yapmalıyım?
8
●1.140
- 14-02-2013, 18:14:04Üyeliği durduruldu
- 14-02-2013, 18:18:56Üyeliği durdurulduBenzeri bir konu açılmıştı, aynı cevap bunun için de geçerli olur.
https://www.r10.net/proje-gelistirme-...post1066740815 - 14-02-2013, 18:31:47Üyeliği durduruldusyntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saol yardımın için ama hiçbişey bildiğin yok, heves kırmana ne gerek var ki insanlar burda bilgi paylaşımı yapıyor, ortak bir tekliflede gelebilirler konuda baska bişey yazmassan sevinirim
yada yaz sen bilirsin forum burası -rep olsa basardım eksiyi de iyisin yine 
merhaba yaklaşık 500 tane seçme yeni türkçe mp3ler ve remixler var hepsini haftada 3 gün clubda ve pubda çalıyorum, çoğunun albüm adı yok ama track tracklerUfkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500 kadar yeni hit şarkılar var
700 kadar yeni club şarkılar var
hepsi özel seçme şarkılardır, hocam siz diyin 50 bin ben diyeyim 100 bin şarkı arasından seçilmedir yani
hepsi sevilen ÅŸeyler cok eÄŸleniyor millet bunlarla
ortalaması şöyle
%20 - 2013
%70 - 2012
%10 - 2011 - 14-02-2013, 19:00:15Üyeliği durdurulduYol göstermeye çalışıyorum, yanlış anlıyorsunuz.Synthesizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizde bırakın 1500 mp3'ü, 150bin parça da olsa uygun şekilde sunamadıktan sonra biryere gelebilmeniz mümkün değil, çok zor bu işler. Konuda elinizde 5-10K civarı mp3 olduğunu düşünerek yazmıştım, o kadar bile yokmuş.
Yeni çıkan içeriği anlık olarak ekleyen, günde 400 konu ortalaması ile işlem yapan otomasyon yazılımı ile dahi (film,xxx,tv,mp3), büyük sitelerle yarışmak çok zor oluyor.
Benim bu forumda kimseye karşı bir art niyetim yok. Yapmamanız gerekenleri yazdım elimden geldiğince.
Sektörün içinde olan biri olarak size uygun bir tavsiye vermeye çalıştım, anlamak istemiyorsunuz. - 14-02-2013, 19:53:23Yerli MP3 arşivim... Son 3 yılın albümleri yok, uzun süredir güncelemiyorum ayrıca.

2008 de 4-5 kişiyle takas yapmadan önceki lstem:
http://ufkabakan.com/mp3list.txt
Arşiv düzeni:
Birden fazla albümü olan Sanatçı ve Gruplar için "SatançıAdı/SanatçıAdı-AlbümAdı" şeklinde.
- 14-02-2013, 23:07:23Kimse şarkı indirmiyor youtube ve convert programı var albüm albüm indirme olayları eskidendi rapidshare zamanındaydı millet okadar şarkıyı ne yapacaksa boyuna arşiv yapıyolardı
youtube açıyoruz şimdi şarkının simi bide flash converter oldumu yanında alsana mp3 arşivi gerçi onada gerek yok direkt youtube gir dinle boşuna hdd yer kapmasının ne anlamı varki
Bir ticaret hanede dinletemezsin müyap gelir avantasını ister evde kime dinletecen radyo kurmak içinde iyi bir makinan ve cebinde sokağa atacak avroların olması lazım
saol yardımın için ama hiçbişey bildiğin yok, heves kırmana ne gerek var ki insanlar burda bilgi paylaşımı yapıyor, ortak bir tekliflede gelebilirler konuda baska bişey yazmassan sevinirim