• 14-02-2013, 18:14:04
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar elimde son günlere ait tüm güncel şarkılar türkçe yabancı 320 kalitesinde var. Bunları upload ederek birşeyler yapmak istiyorum. Önerisi olan var mı? toplu upload nasıl yapılır bu işin püf noktaları nelerdir, bir beyin fırtınası yapalım

bu mp3leri oluşturmak için aylarımı harcadım ve hala devam ediyorum.
  • 14-02-2013, 18:18:56
    Üyeliği durduruldu
    Benzeri bir konu açılmıştı, aynı cevap bunun için de geçerli olur.

https://www.r10.net/proje-gelistirme-...post1066740815
  • 14-02-2013, 18:27:42
    arşivindeki Türkçe mp3 sayısı nedir? sanatçı - albümü şeklinde listeniz var mi ?
  • 14-02-2013, 18:31:47
    Üyeliği durduruldu
    syntax_error adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benzeri bir konu açılmıştı, aynı cevap bunun için de geçerli olur.

https://www.r10.net/proje-gelistirme-...post1066740815
    saol yardımın için ama hiçbişey bildiğin yok, heves kırmana ne gerek var ki insanlar burda bilgi paylaşımı yapıyor, ortak bir tekliflede gelebilirler konuda baska bişey yazmassan sevinirim yada yaz sen bilirsin forum burası -rep olsa basardım eksiyi de iyisin yine

Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arşivindeki Türkçe mp3 sayısı nedir? sanatçı - albümü şeklinde listeniz var mi ?
    merhaba yaklaşık 500 tane seçme yeni türkçe mp3ler ve remixler var hepsini haftada 3 gün clubda ve pubda çalıyorum, çoğunun albüm adı yok ama track trackler

500 kadar yeni hit şarkılar var
    700 kadar yeni club şarkılar var

hepsi özel seçme şarkılardır, hocam siz diyin 50 bin ben diyeyim 100 bin şarkı arasından seçilmedir yani hepsi sevilen şeyler cok eğleniyor millet bunlarla

ortalaması şöyle
    %20 - 2013
    %70 - 2012
    %10 - 2011
  • 14-02-2013, 18:51:34
    Üyeliği durduruldu
    yabancı mp3 varmı hocam. elimde güzel bi domain var.
  • 14-02-2013, 19:00:15
    Üyeliği durduruldu
    Synthesizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saol yardımın için ama hiçbişey bildiğin yok, heves kırmana ne gerek var ki insanlar burda bilgi paylaşımı yapıyor, ortak bir tekliflede gelebilirler konuda baska bişey yazmassan sevinirim yada yaz sen bilirsin forum burası -rep olsa basardım eksiyi de iyisin yine
    Yol göstermeye çalışıyorum, yanlış anlıyorsunuz.

Elinizde bırakın 1500 mp3'ü, 150bin parça da olsa uygun şekilde sunamadıktan sonra biryere gelebilmeniz mümkün değil, çok zor bu işler. Konuda elinizde 5-10K civarı mp3 olduğunu düşünerek yazmıştım, o kadar bile yokmuş.

Yeni çıkan içeriği anlık olarak ekleyen, günde 400 konu ortalaması ile işlem yapan otomasyon yazılımı ile dahi (film,xxx,tv,mp3), büyük sitelerle yarışmak çok zor oluyor.

Benim bu forumda kimseye karşı bir art niyetim yok. Yapmamanız gerekenleri yazdım elimden geldiğince.

Sektörün içinde olan biri olarak size uygun bir tavsiye vermeye çalıştım, anlamak istemiyorsunuz.
  • 14-02-2013, 19:28:57
    Winamp a ekle dinle

Şaka bir yana. MP3 işi PPD sistemi varken iyiydi. PPS de pek memnun olanını görmedim.

Track olmaları da eksi bir yönü. Albüm adı varsa gene bir derece.

FLAC olsaydılar PPS de iyi götürürdü...320 ler de zor.
  • 14-02-2013, 19:53:23
    Yerli MP3 arşivim... Son 3 yılın albümleri yok, uzun süredir güncelemiyorum ayrıca.

2008 de 4-5 kişiyle takas yapmadan önceki lstem:
    http://ufkabakan.com/mp3list.txt

Arşiv düzeni:
    Birden fazla albümü olan Sanatçı ve Gruplar için "SatançıAdı/SanatçıAdı-AlbümAdı" şeklinde.

• 14-02-2013, 23:07:23
    Kimse şarkı indirmiyor youtube ve convert programı var albüm albüm indirme olayları eskidendi rapidshare zamanındaydı millet okadar şarkıyı ne yapacaksa boyuna arşiv yapıyolardı youtube açıyoruz şimdi şarkının simi bide flash converter oldumu yanında alsana mp3 arşivi gerçi onada gerek yok direkt youtube gir dinle boşuna hdd yer kapmasının ne anlamı varki

Bir ticaret hanede dinletemezsin müyap gelir avantasını ister evde kime dinletecen radyo kurmak içinde iyi bir makinan ve cebinde sokağa atacak avroların olması lazım