• 22-09-2010, 01:11:21
    Arkadaslar söyle bir foruma baktımda pek çok dostumuzun ortak problemi var. Sizlere bu başlık altında bazı tiyolar verecem açıkcası bir erkegin bu kadar zor durumda olacagı aklıma gelmezdi diye bilirim ama varmış demekki

Şimdi gelelim anlatıma...

Bu yazdıklarımı aklınızdan hiç bir zaman çıkartmayın hatta bi köşeye not edin:

-Bir kız hayır diyorsa bu kesinlikle hayır demektir beyler boşuna zaman kaybetmeyin.

-Bir kızın dikkatini çekmeyi başardıysanız ve tanıştıysanız eğer sizden hoşlanıyorsa yanınıza gelip mutlaka saçmada olsa konuşacaktır.

- Eger bir kız tarafından reddedildiyseniz bunu takmayın dünyada bir sürü kız var. Diyeceginiz tek şey şu olsun "O Kaybeder Bana Kızmı Yok."

- Kızların çogunlugu tipinize bakmazlar sakın bu yanılgıya düşmeyin. Kasıntı takılmayacaksınız... Eger agzınız iyi laf yapıyorsa dünya üzerindeki bütük kızlarda şansınız var demektir.

- Başkası gibi görünmeye çalışmayacaksınız ama ben böyleyim beni beğenen böyle beğensinde demeyeceksiniz.

- Kızların güçlü erkeklerden hoşlandıgı dogrudur ne kadar kabul etmeselerde. Ama agır başlı erkeklerden daha çok hoşlanırlar. Misal ben lisedeyken yanımda ucuz tiplerle dolaşmazdım. Küfrederdim ama gerektigi yerde gerektigi kadar...

Örnekle açıklamak gerekirse şunu asla yapmayın.

Lise koridorundasınız. Bir uçtan diger uca sesleniyorsunuz.

"1: Lann İbo Nerdesin İp---
    İbo: Bir Dur A-- K---

Bunu sakın yapmayın. Arkadaş arasında gerektigi kadar küfredin.

- Kızlara elmas muamelesi yapmayacaksınız. "Bir kıza fazla deger verirsen başkasının olur. Gerektigi kadar verirsen senin olur..."

Önemli bilgileri yukarıda belirttik. Şimdi gelelim tanışma faslına.

Eger bir kız sizi keşfettiyse okul ortamında veya herhangi bir yerde sizde onun sizi keşfettigini anladıysanız işiniz kolaydır. Ama ilk defa bir kızla tanışmak istiyorsanız o kadar da kolay olmaz.

Bazı "Öküz" diye tabir ettigimiz erkekler gibi bi kere hoşlandıgınız kıza laf atmayacaksınız ve attırmayacaksınız. Kızın gölgesi olun demiyorum. Kızın, sizin onun peşinden koştugunu düşünmesine asla izin vermeyin. Çok koşarsınız

Bir kızla tanışmak için en iyi yol ortak arkadaştır veya başka bir kız arkadaşınızı araya koyucaksınız. Kızın ilk günden telefon numarasını alırsanız işiniz kolay demektir ama alamazsanız faceden abartmadan konuşun.

- İnternette konuşurken şunu unutmayın:

Eğer bir kızla internette tanışmışsanız ve real hayatta bir diyalogunuz yoksa kızı buluşmaya ikna etmeniz çok zordur. Kısacası ısrar ederseniz kızın gözünde potansiyel bir sapık rolüne girersiniz.

Ortak arkadaşınız yoksa yapmanız gerekenler:

İyi laf yapan bi kız arkadaşınızı yanınıza çagırıyorsunuz. Kızı gösteriyorsunuz. Burası Önemli: Kız arkadaşınız kıza gidipte seninle çıkmak istiyor, iki dakka konuşcakmış gibisinden bir şeyler demeyecek. Kızın gözünde özgüveni eksik birisi olarak görünmek istemezsiniz. Kızı sadece sizin yanınıza uygun bir dille çagırmaya gidecek. Tabi kızın yanında arkadaşları varsa bu yazdıgım geçerli.

Kız yalnızsa direk gidip rahat bir şekilde konuşa bilirsiniz. Lisede bu muhabbet daha kolaydır..

okulda yenimisin
    isim nedir ben....
    hangi sınıftasın vs. vs. vs. duruma göre sohbet edebilirsiniz. Etrafınızdaki herşeyi kullana bilirsiniz. Eger kızla gerçekten çıkmak istiyorsanız kız hakkında bir ön araştırma yapmanız şart.

Kız nelerden hoşlanır
    Kimlerle Takılır
    Nerelere Gider
    Ne içer
    Ne yapmayı sever
    Ne yemeyi sever

Kendinizle pek çok ortak yönü varmış gibi davranacaksınız ama hayatınızda ilk defa tanışmış gibi yapacaksınız İlk günden bunları ortaya çıkartmayın. Yavaş yavaş.

Çıkma Teklifi Durumu.

Sakın bir arkadaşınızı yollayıpta çıkma teklifi etmeyin kıza veya bir mektupla mesaj eposta faceden filan asla etmeyin. Kızın gözünde kesin bir düşüş yaşarsınız.

Kızla gidip yüz yüze konuşacaksınız.

Önemli:

Önceden bir şeyler hazırlayıp ezber yapmayın veya gidip kızla şunu şunu konuşcam diye düşünmeyin. Kesinlikle saçmalarsınız o an kızın gözlerinin içine bakın ve içinizden geçenleri anlatın.

Eger güven probleminiz varsa ve rahat konuşamıyorsanız yeteri kadar cesur degilseniz onun 4 çözüm yolu vardır.

1- En garanti yolu budur. Çakır keyif olana kadar içeceksiniz. Kızın yanında alkolik gibi görünmemeye dikkat edin.
    2- Kitap okuyup film izleyeceksiniz. İkisinide yapmak zorundasınız birini yapmazsanız olmaz.
    3- Arkadaş çevrenizdeki kızlarla sürekli muhabbet içinde olun. Zamanla yeni kızlarla tanışırsınız ve onlarlada rahat konuştugunuzun farkına varırsınız.
    4- Konuşacagınız kızında normal veya anormal bi insan oldugunu unutmayın. Reddeder korkusuna kapılıp asla ertelemeyin. Sonunu bilmemektense reddedilmek her zaman daha iyidir.

Şöyle düşüneceksiniz. Bu kıza çıkma teklifi etmezseniz asla sonunu bilemezsiniz belki kabul eder belki reddeder. Kabul ederse iyi vakit geçirirsiniz emeginizin karşılıgını alırsınız ama reddederse dünyanın sonu degil. O kız için çabalarken başka kızların çekim alanına girmiş olabilirsiniz.

Sormak istediginiz bir durum olursa veya eklemek istediginiz yada üzerinde tartışmak istediginiz bir durum olursa burada konuşa biliriz.

Alıntıdır...
  • 22-09-2010, 01:35:42
    r10'a " r10 destiizdivaç kategorisi şart oldu " valla herkes aşık bu günlerde yazının içinde doğru şeyler var...Umarım kardeşlerimize yarar..

Kemal Sunal'ın Dokunmayın Şabanıma filmi gibi olmuş izlemek isteyenler buradan izlesin

http://www.kemalsunalfilmleri.com/do...line-izle.html

kolay gelsin.
  • 22-09-2010, 02:05:19
    Tamam bileyledim gidiyorum hemen.
  • 22-09-2010, 03:50:34
    Üyeliği durduruldu
    Saçma bir konu diyecekken konunun hepsini okumuşum
  • 22-09-2010, 03:51:42
    adam zuhal topal çıktı
  • 22-09-2010, 04:44:50
    Alıntı
    Eger bir kız tarafından reddedildiyseniz bunu takmayın dünyada bir sürü kız var. Diyeceginiz tek şey şu olsun "O Kaybeder Bana Kızmı Yok."
    Eğer aşıksanız, dünyada ondan başka bir tane kız bile olmaz
  • 22-09-2010, 08:47:24
    Üyeliği durduruldu
    Bunlara değil derslerine çalışmalısın. 27 yaşımdayım ama senin kadar düşünmüyorum bu şeyleri.. Onun için sevenim ve sevilmeyi hak eden sevgilim var.

Kısacası : Kendin ol'da seni seven elbet bulunur. Bu kadar dert niye...
  • 22-09-2010, 10:06:15
    Bunlara hiç gerek yok, doğal olmak en güzelidir (tecrübeyle sabit).
  • 22-09-2010, 10:13:05
    Reveloper
    Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tamam bileyledim gidiyorum hemen.

@1'e şiddetle katılıyorum. Dediklerini lise2'den sonra farketmiştim o ayrı mesele