Not : Resimdeki mail adresi kullanım dışıdır. R10 dışı iletişim için mail adresim : WebWon
Galatasaray.NetSunucu satışı için aldığım domaini bu projeye zaman ayıramadığım için satıyorum. Google'da oyun sunucusu kelimesinde ilk sayfadadır. Benzer kelimelerde de altlara düştü. IP kiralama, oyun sunucusu kiralama, Kiralık IPler, cs 1.6 server listesi vb. kelimelerde ilk sayfadan düşmüştür.
Pagerank 1 olmuş, yeni fark ettim. Herhangi bir backlink çalışması vs. yapılmadı.
Oyun Sunucusu kelimesinin aylık geniş aranma hacmi 8.100
Aylık tam aranma hacmi ise 2.400 'dür.
Günlük ziyaret sayısı 1 ayda 100'ü geçmişti. 5 adet ip satışı yaptım. Birkaç kez Toplu IP satışı için bir çocuk ile telefonda görüştük fakat geri dönüş yapmadı. Bu tür geri dönüşler çok oldu. Profesyonel bir ekip ve ayrılabilecek zaman ile güzel işler yapabilirsiniz.
Siteye telefon numarası yazdım. 2-3 günde bir çocuklar arayıp sunucu kiralamak istediğini söylüyordu. Artık telefonlardan bıktığımdan siteyi kapatmak istedim. Potansiyeli olan bir sektör. Mobil ödeme seçeneği entegre ettiğinizde bol kazançlı olacak bir sektör.
NOT : Bu ilan bir site satış ilanı değildir. Yalnızca alan adı satılıktır.
Created : 2012-11-19
Expires : 2013-11-19
Registrar : TurkTicaret.Net
Hemen Al : 900 TL
Ödeme : Alanadlari.Com üzerinden Paypal ile yada Misli , YapıKredi kabul edilebilir.
Bunun dışındaki takas ve fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirim.
İyi alışverişler dilerim.