Merhaba arkadaşlar
Şubat 13'de Tayland'a gideceğim 1 hafta orada kaldıktan sonra da oradan Çin'e geçeceğim. 3 Mart'ta Ankara'da olacağım. Ürün almak için gidiyorum, isteyen arkadaşlar da olursa belli bir komisyon karşılığı ürün tedariği sağlayabilirim.
Elektronik olarak ( cep telefonu, notebook, kamera, fotoğraf makinası, lens, tablet v.s ) 2 şer tane getirebilirim. Şu anda bir kaç siparişim var. Onun dışında toplu ürün isteyenlere de ürün getirebilirim. Ürünler ufak olursa, ( flash bellek, sd kart vb gibi ) hemen getirebilirim. Ürünlerin büyük kutulu olması durumunda ( batangemi, yakaladinyakaladin internet sitelerinde satılan ürünler gibi ) Bunları da kendi getireceğim ürünlerle birlikte konteyner ile getirtebilirim.
Elektronik ürünler için ön sipariş v.s kabul etmiyorum. Parasını ödersiniz ürünü getiririm. Iphone 5 ne kadar, şu ne kadar diye sormayın gittiğimde en uygun fiyatlara bakıp, ürünü X TL'ye alıyorum size de X + fiyata getiririm diyebilirim. Onay verirseniz, ödemeyi geçersiniz ürününüzü alırım Ankara'ya döndüğümde de teslim ederim.
Ankara'dan kişilerle çalışmak istiyorum, yüzyüze gelsinler ofisimizde görüşelim iki tarafta bir problem yaşamasın. Ankara dışından kişiler olursa da detayları telefonda v.s konuşuruz.
Türkiye'de toptan satışını yapacağım ürünler olacak, şimdi neden böyle bir başlık açtınız diye soracak arkadaşlar olursa, yol masrafları, barınma v.s baya bir maliyet çıkıyor, düşürebildiğim kadar düşürme amacındayım.
Sorularınızı konu altından belirtirseniz, verdiğim cevaplar tüm herkesin işine yarar tekrar tekrar sorulmaz.
Satış: Tayland ve Çin'den ürün tedariği yapmak isteyenler
0
●537