• 24-01-2013, 19:00:28
    Ortalama bir sayı belirlenerek örneğin 20 - 30 - 40 - 50 üzerinde domain satışı yapanlar için ayrı bir kategori olması gerekiyor.

Neden?

Bazı arkadaşlar her domain için ayrı konu açıyor. Örneğin ben 100 domain için 1 konu açıyorum 1000 domaini olanlar var. Tek konuda tüm domainleri ni sergiliyorlar. Herkes tek tek açınca konu kaybolup gidiyor. Bu durumda tüm domainlerini sergileyen arkadaşlar mağdur oluyor. Ya sürekli konumuza güncel yazacağız ya biz de tüm domainler için tek tek konular açacağız (ortalık çöplüğe dönecek) yada yönetim alternatif sunacak. Önerisi olan arkadaşlar var ise konu altında yazarlarsa alternatifler üretilmiş olur.
  • 24-01-2013, 20:41:34
    Hakli bir talep. Daha once de belirtilmisti
  • 24-01-2013, 21:42:47
    Adını satış stratejisi koyarak diğer satıcılara saygı göstermeden her domain'i için tek tek başlık açan kişilere yönetimin artık tolerans göstermeyeceğini düşünüyorum. Ki domain satış kurallarına bu durum da kural olarak eklenmiştir.

Alıntı
    13- Görüntü kirliğini önlemek amacıyla aynı kategoriye defalarca konu açmak yerine, tek başlık altında tüm konular birleştirilecektir. Aksi durumlar yaşandığında "uzaklaştırma" cezası ile üyeler karşı karşıya kalacaklardır.
    Ama insanların pek kuralları okumak gibi kaygısı olmadığı için bu durum yine sürecektir.

Aynı hassasiyeti "Domain Arıyorum" bölümünde de göstermenizi isterim. Bütçe belirtilmeden başlık açılması yasak olmasına rağmen ve çoğu kişi bunu bildiği halde hala başlık açılıyor ve satıcılar hala domain'lerini ibraz ediyorlar. Etmeyin arkadaş, sonuç olarak o bütçe zorunluluğu sizlerin faydasına olan bir durum. Satıcı bütçesini belirtmedikçe siz de domain'lerinizi sunmayın. Ama hala sunuyorsunuz.

Yani o böyle yapınca benim satışım baltalanıyor, o yüzden yeni bir düzen getirelim demeden önce lütfen varolan düzeni koruyun. Düzeni korumayıp da yeni düzen istemek çelişkidir.
  • 25-01-2013, 00:52:02
    KARTALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gerek yok, zaten toplu satış kategorisi var. burası: https://www.r10.net/domain-satis/

bunun dışında adamda org domain var Org & info bölümüne açması gerekirken ana dizine açıyor. com-net var, Com & Net bölümüne açması gerekirken o da ana dizine açıyor. sadece jeneriklerde bir uyum görülüyor. aslında com-net-org domain satışılarını ana dizine açan şahıslara müsaade edilmese sıkıntı olmaz.
    sonuna kadar haklisin baskalarinin actigi tek domainlik satislar yuzunden bizim toplu satis konularimiz surekli altlara dusuyor
  • 25-01-2013, 07:20:49
    Mevcut Kategoriler Amacına Yönelik Kullanımı Sağlansa Yeterli Olacaktır. Aksi Halde Toplu Domain Satış Kategorisi Açılsa bile eminim oraya 1 adet domain için satış konusu açanlar olacaktır.