Hocam sitenizi güncel tutmanız tabi çok önemli ama diğer yandan biraz tanıtım yazıları alarak yerinizi sabitleştirebilirsiniz.
Saygılarımla
4 ayda kelimesinde ikinci sayfaya gedim şimdi ne yapmam gerekiyor?
14
●1.039
- 12-02-2013, 14:42:55Üyeliği durduruldu
- 12-02-2013, 15:09:25Popup reklam olayını tam anlamadım sadece hocam herhangi bir siteye popup reklam kendi sitemin reklamını mı ekleyeceğim? Arkadaki videonun altına sitemde mi kendi linkimi yapıştırayım yoksa youtube açıklama kısmına mı?Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Riskli yöntemler değil anladığım kadarıyla.
Teşekkürler ilginize - 12-02-2013, 16:49:35Link alma diyen ilksiniz hocam, neden link almamalıyım? Sitede geçirilen süreyi arttırmak için daha çok resim ve video eklemeyi düşünüyorum.foxmulder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-02-2013, 17:00:41hitli siten yoksa başka siteye popup reklam ver.Youtube açıklama kısmında olucak linkiniz. http://www.dosya.tc/ bir dosya yükle indirirken popup kodları alırsın ordan. milletin bakacağı bir video yükle biraz çıplaklı felan olabilir...Resim olayınıda orjinal resim kullan sitende hep.Ne kadar çok yeni içerik ne kadar çok hit o kadar google da yukarı.
- 12-02-2013, 17:29:14Deneyeyim hocam aklıma yatanları, teşekkürler. Diğer önerileri alabilirim, konuda olup bitenleri yazacağım.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle