• 12-02-2013, 14:42:55
    Üyeliği durduruldu
    Hocam sitenizi güncel tutmanız tabi çok önemli ama diğer yandan biraz tanıtım yazıları alarak yerinizi sabitleştirebilirsiniz.
    Saygılarımla
  • 12-02-2013, 15:09:25
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hergün içerik ekliyeceksin ,sitenin footerdan ana sayfaya link ver.Sağdan soldan resim çek rasgele 1000 tane orjinal olucak, yavaş yavaş 10 ar tane günlük siteye yükle (konu olarak değil bildiğin ftp).Sonra bu resimlerin direk urlye otomatik programlarla link al.Bir siteye popup reklam yerleştir ,arka planda youtube video açsın,Videonun altında kendi linkin olsun ilginç bir video yükle...

Bunları yap bir ay sonra gel konuyu güncelle.
    Popup reklam olayını tam anlamadım sadece hocam herhangi bir siteye popup reklam kendi sitemin reklamını mı ekleyeceğim? Arkadaki videonun altına sitemde mi kendi linkimi yapıştırayım yoksa youtube açıklama kısmına mı?
    Riskli yöntemler değil anladığım kadarıyla.

Teşekkürler ilginize
  • 12-02-2013, 15:24:36
    link falan alma,tanıtım yazısı bulaşma Kullanıcının site geri dönüşlerini ve sayfada kalma yüzdelerini artırmaya çalış. Bir de pm merak ettim siteyi mümkünse
  • 12-02-2013, 16:49:35
    foxmulder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    link falan alma,tanıtım yazısı bulaşma Kullanıcının site geri dönüşlerini ve sayfada kalma yüzdelerini artırmaya çalış. Bir de pm merak ettim siteyi mümkünse
    Link alma diyen ilksiniz hocam, neden link almamalıyım? Sitede geçirilen süreyi arttırmak için daha çok resim ve video eklemeyi düşünüyorum.
  • 12-02-2013, 17:00:41
    hitli siten yoksa başka siteye popup reklam ver.Youtube açıklama kısmında olucak linkiniz. http://www.dosya.tc/ bir dosya yükle indirirken popup kodları alırsın ordan. milletin bakacağı bir video yükle biraz çıplaklı felan olabilir...Resim olayınıda orjinal resim kullan sitende hep.Ne kadar çok yeni içerik ne kadar çok hit o kadar google da yukarı.
  • 12-02-2013, 17:29:14
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hitli siten yoksa başka siteye popup reklam ver.Youtube açıklama kısmında olucak linkiniz. http://www.dosya.tc/ bir dosya yükle indirirken popup kodları alırsın ordan. milletin bakacağı bir video yükle biraz çıplaklı felan olabilir...Resim olayınıda orjinal resim kullan sitende hep.Ne kadar çok yeni içerik ne kadar çok hit o kadar google da yukarı.
    Deneyeyim hocam aklıma yatanları, teşekkürler. Diğer önerileri alabilirim, konuda olup bitenleri yazacağım.