Merhaba arkadaşlar çalıştığım şirket için sınırsız mail host sağlayabilecek var mı? fatura düzenlemesi şarttır. Mail Güvenliği %100 olması lazım hiçbir zaman sorun yaşamamız lazım. Sunucu Spam mail felan alıyorsa hiç mesaj atmayın bile.
Ayrıca atılan mesajlarda cevap vermeme hakkımı saklı tutarım çünkü iyi inceledikten sonra uygun görülürse alınacaktır.
Reklamsız Mail Host Sağlayabilecek Kaliteli Firma Aranıyor
7
●636
- 03-02-2013, 16:59:19Bu tarz istekleriniz paylaşımlı hostingde imkansıza yakındır.
Günlük mail çıkışı hakkında bilgi verirmisiniz ? - 03-02-2013, 18:55:28100 lerce binlerce hesabın barındığı bir sunucuda %100 inbox ve %100 uptimeyi kimse garanti edemez. 20 liralık host ile bu iş hüsrana uğrucaktır. Bu postu bir yere kaydedin lütfen.lukens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiyem vds almanız yönündedir. - 03-02-2013, 22:17:06Merhaba ben 100lerce host site barindirsnlardan istemedim zaten benimde limitsiz reseller sunucularim var yapmak isteseydim ordan mail hesaplarini acsrdim gercekten mail sunucu isini yapanlardan istedim normal firmalardan degil yani.MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrica vds isinden pek anlamam bana saglam mail hodt lazim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 04-02-2013, 01:32:30Merhaba Efendim,lukens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faturanız kesilerek Adresinize iletilicektir.
Mail Hosting sağlayabiliriz ancak siz Kurumsal Hosting olarak verebiliriz paketi
Normal Limitlendirilmemiş Hosting Fiyatı Yıllık: 70TL %20 CPU Kullanım İznimiz Mevcuttur.
Sizin için sunacağımız Paket Fiyatı Yıllık:100TL %35 CPU Kullanım İznimiz mevcuttur.
Ofis Telefon: 0(850) 302 58 42
Webadresimiz: https://anindahosting.com - 04-02-2013, 08:17:43İlginize teşekkürler ben 20 TL lik paket istemedim ki başlıkta belirttiğim gibi prafosyonel birşey istedim gerçekten firmalara mail hizmeti sunan kişiler benim yüzümüzün akıyla çıkacağımız bir şey istiyorum.MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütçe Sınırı Yoktur.